top of page

SMAG på Anneberg
- en madfestival med MICHELIN-stjernede kokke

Vær med den 13. - 15. juni 2025 i Anneberg Kulturpark

SMAG på Anneberg er en madfestival, hvor dygtige kokke, madentusiaster og producenter fra flere af MICHELIN-restauranterne er samlet i Anneberg Kulturpark - og madfestivalen er for både madglade voksne og børn.

I dagene op til uddelingen af årets MICHELIN Guide Ceremony, kan du opleve en perlerække af smagsoplevelser, inspirerende talks, workshops, børneaktiviteter, madmarked og kokkekonkurrence - og det er ganske gratis. 

Madfestivalen er gratis, men man skal booke billetter til langbordsmiddage, tangsafari, gastronomisk glamping mm. Se detaljer og køb billetter her.

Praktisk info

Nedenfor har vi samlet en række praktiske oplysninger, der kan være gode at kende til, inden du ankommer til festivalen.

Finder du ikke de svar, du søger,  er du altid velkommen til at skrive til os på info@annebergkulturpark.dk eller ringe til os på + 45 28 11 75 55.

  • Her skal de forskellige lokationer listes

  • Dato og tidsrum for festival og aktiviteter

  • Overnatningspuligheder inklusiv link til Annebergs gæstehus

  • Info om parkering 

  • Info om Odsherred og link til Annebergs anbefalinger.

IMG_2636.jpg

3 dages madglæde - kort fortalt

FREDERIKSBERG HØSTFEST _CPHC 2023 --- Alec Andreev-034-6-800px.jpg

Fredag den 13.juni

Festivalpladsen er åben fra kl.15:00

Gin-smagning

Langbordsmiddag / Dolores & Radio 

Langbordsmiddag / Rune Toft & Kamila Seidler

Koncert med Ujævnt Terræn

Bar & lounge

Gastronomisk glamping

Street food, kaffe og barer

Kl. 15:00 - 02:00

Madmarked_edited.png

Lørdag den 14.juni

Morgenjazz & morgenmad

Masser af smagsprøver

Talks med leverandører til stjernerne

Stort madmarked med 70+ boder

Talks og smagsprøver fra stjernekokke

Hør om fremtidens mad

Street food, kaffe og barer

Leg med Sommerland Sjælland

Ulvsborg laver mad med børn

Tangsafari med fødevareforsker

Koncert med Marie Key

Kl. 08:00 - 02:00

IMG_2636.jpg

Søndag den 15.juni

Morgenjazz & morgenmad

Lækre smagsprøver i Tanggården

Stort madmarked med 70+ boder

Morgendagens madtalenter laver lækkerier

Kokke- & servicekonkurrence

Hør om fremtidens mad

Leg med Sommerland Sjælland

Ulvsborg laver mad med børn

Street food, kaffe og barer

Kl. 08:00 - 17:00

SMAG_Program overview_2025_DK_wide.jpg

Festivalpladsen

Åbent fra fredag den 13. juni kl. 15:00 til søndag den 15. juni kl.17:00

 

Store Scene

På Store Scene venter talks med kokke, madentusiaster og producenter, restaurant-konkurrence, lækker musik med Marie Key og skøn stemning! Her mødes smag, inspiration og hygge hele weekenden. 

 

Lille Scene

Hovedbygningen i Anneberg Kulturpark danner smuk ramme om Lille Scene med musik, talks og underholdning med maden i fokus. Her kan du også nyde kaffe, te og besøge en spændende bar med lokale drikkevarer og specialiteter.

Gastro-teltet

Ved siden af Store Scene ligger Gastro-teltet. Her serveres små smagsoplevelser, mens kokke og mad-entusiaster laver inspirerenede underholdning om gastronomi på Store Scene.

 

Streetfood

Smag på Anneberg byder på streetfood og stemning! Oplev Odsherreds lokale smage, når passionerede ildsjæle serverer forskellige retter fra deres foodtrucks i hyggelige omgivelser. Åbner fra fredag fra kl. 15:00.

Børneområde

Vær med til konkurrencer og leg med Sommerland Sjælland, lav mad med Ulvsborg og hyg jer med Kulturhistorisk Forening - børneområdet er en sjov oase med ansigtsmaling, leg, aktiviteter - for hele familien!

Madmarked

Oplev et stort dansk madmarked med 70+ boder i verdensklasse! Mød passionerede fødevareproducenter fra hele landet og dyk ned i en verden af ægte delikatesser, kvalitet og innovation - og selvfølgelig masser af smagsprøver.

Tanggården

Hos Dansk Tang findes området Tangården - her kan du dykke ned i havets spisekammer. Gennem blandt andet talks og smagsprøver kan du opleve, hvordan havets grøntsager, fisk og skaldyr bliver brugt på restauranter, men også i hverdagskøkkenet.

 

Mød blandt andet Liselotte, ejer af Kokken på kanten. Lektor på DTU Fødevareinstituttet Susan Løvstad Holdt. Karen Lise Krabbe, som har skrevet "HØST ved havet", Professor Ole G. Mouritzen, forfatter til mange bøger om smage, tang og fisk, Fiskerikajen og naturligvis Dansk Tang, som bl.a. fremviser klækkeriet hvor tang dyrkes på liner. 

Stranden

På stranden foran Anneberg Kulturpark kan både børn og voksne opleve foredrag, smagninger, høste tang, sanke urter og opleve naturens spisekammer helt tæt på.

pattern_ligt.png
Glamping_Smag på Anneberg.png

Gastronomisk Glamping

Er du typen, der elsker god mad og helst sover i bløde dyner i en seng der ikke skal pustes op? Så er glamping på madfestivalen SMAG på Anneberg nok lige  noget for dig.

 

Festivalen bugner af smagsoplevelser med stjernestøv, talks, langbordsmiddage og musik - og med glamping bor du lige midt i det hele!

Festivalprogram

pattern_green
Bord med mad og drikke udendørs
Tallerkner med tappas

Vil du have en stand på SMAG på Anneberg?

Vi inviterer dig som fødevareproducent, gastronomisk iværksætter 

og madaktør til at blive en del af festivalens markedsplads! 

 

Her får du en enestående mulighed for at præsentere dine produkter for et engageret og kvalitetsbevidst publikum, netværke med andre i branchen og bidrage til fejringen af den nordiske madkultur.

Delikatessevarer i emballage på et bord
IMG_2419.jpg

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.

bottom of page