_10_2350_073.JPG

Skal du afholde et event ?

Anneberg Kulturpark tilbyder udlejning af lokaler i vores smukke bygninger omrammet af flot natur og skov, tæt på Nykøbing Fjord. 

Et historisk åndehul for krop og sjæl

Med det nyåbnede gæstehus, får besøgende i Anneberg Kulturpark endelig muligheden for at forlænge oplevelsen med en overnatning eller flere. Uanset om turen hertil går gennem en aften med mad & vin i vores gourmetrestaurant MOTA, om formålet med besøget er en tur i Kunstnerfløjen, en særlig kulturbegivenhed eller måske bare ønsket om en getaway i naturskønne Odsherred, så er gæstehuset den oplagte ramme.

 

, Men hvorfor egentlig et gæstehus og ikke et hotel? Fordi vi med vores gæstehus gerne vil signalere, at gæstehuset først og fremmest er et sted, hvor vores gæster kan overnatte. En seng at sove i. Og så alligevel ikke helt. For selvfølgelig vil og kan Gæstehuset i Anneberg Kulturpark meget mere end det.

 

Med 31 nyistandsatte enkelt- og dobbeltværelser i smukke kulturhistoriske rammer og med den skønneste natur omkring, er den gamle hospitalsbygning et refugium og krop og sjæl.

Midt i den skønne Annebergparken og med udsigt til fjord, mark og skov er Gæstehuset en naturlig forlængelse af alt det, Anneberg Kulturpark står for:
 

Et sanseligt åndehul for krop og sjæl. Simpelt, nede på jorden, med højt til loftet og med krog i både kulturhistorie, kunst, gastronomi og natur.

image00016.jpeg

Velkommen i Gæstehuset

Gæstehuset har 23 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser, alle nyindrettede og med en skøn udsigt til den omkringliggende Annebergparken.

 

Vores ønske med gæstehuset er at inspirere til og skabe rammerne om ro, nærvær og en forbindelse til omgivelserne - naturen, nærmiljøet, kulturen, kunsten og gastronomien - derfor er værelserne simpelt indrettet og uden fjernsyn. Bad og toilet deles på gangene - alle er nyistandsatte. Gæstehuset er udstyret med wifi overalt.

PRISER PR. NAT

Dobbeltværelse 900,-

Enkeltværelse 700,-

Morgenmad kan tilkøbes for 150,- pr. person inkl. drikkevarer

Kunst
Kultur
Gastro-
nomi

image00009.jpeg
Gæstehuset.jpg