top of page
_10_2350_073.JPG

Skal du afholde et event ?

Anneberg Kulturpark tilbyder udlejning af lokaler i vores smukke bygninger omrammet af flot natur og skov, tæt på Nykøbing Fjord. 

Nu kan du booke overnatning i vores Gæstehus  
 

Med det nyåbnede gæstehus, får besøgende i Anneberg Kulturpark endelig muligheden for at forlænge oplevelsen med en overnatning eller flere. Uanset om turen hertil går gennem en aften med mad & vin i vores gourmetrestaurant MOTA, om formålet med besøget er en tur i Kunstnerfløjen, en særlig kulturbegivenhed eller måske bare ønsket om en getaway i naturskønne Odsherred, så er gæstehuset den oplagte ramme.

 

, Men hvorfor egentlig et gæstehus og ikke et hotel? Fordi vi med vores gæstehus gerne vil signalere, at gæstehuset først og fremmest er et sted, hvor vores gæster kan overnatte. En seng at sove i. Og så alligevel ikke helt. For selvfølgelig vil og kan Gæstehuset i Anneberg Kulturpark meget mere end det.

 

Med 31 nyistandsatte enkelt- og dobbeltværelser i smukke kulturhistoriske rammer og med den skønneste natur omkring, er den gamle hospitalsbygning et refugium og krop og sjæl.

Midt i den skønne Annebergparken og med udsigt til fjord, mark og skov er Gæstehuset en naturlig forlængelse af alt det, Anneberg Kulturpark står for:
 

Et sanseligt åndehul for krop og sjæl. Simpelt, nede på jorden, med højt til loftet og med krog i både kulturhistorie, kunst, gastronomi og natur.

_edited.jpg

Om Gæstehuset

Gæstehuset har 28 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser, alle med en skøn udsigt til den omkringliggende Annebergparken.

Vores ønske med gæstehuset er at inspirere til og skabe rammerne om ro, nærvær og en forbindelse til omgivelserne - naturen, nærmiljøet, kulturen, kunsten og gastronomien - derfor er værelserne simpelt indrettet og uden fjernsyn. Bad og toilet deles på gangene - alle er nyistandsatte. Gæstehuset er udstyret med wifi overalt.

PRISER PR. NAT

Store dobbeltværelser 950,-

Mindre dobbeltværelser 850,-

Enkeltværelse 750,-

Morgenmad kan tilkøbes for 150,- pr. person inkl. drikkevarer

Kunst
Kultur
Gastro-
nomi

_edited.jpg
275177124_329437699223744_3207784496452967133_n.jpg

Nåede du ikke vores gourmettilbud i år?

Vil du høre om de nye og spændende tilbud, der er på vej, så tilmeld dig vores nyhedsbrev... 

bottom of page