Menu
Fru Klausens ”snapsemad” - Marineret sild med græskar, tang og creme fraiche 75.-
Inkl. Snaps 110.-
Røget laks med æg og urter 85.-
Hønsesalat med sylt og svampe 75.-
Friteret fisk med kompot 95.-
3 snitter, valgt af køkkenet 225,-
Fru Klausens ”snapsemad” - Marineret sild med græskar, tang og creme fraiche
Røget laks med æg og urter
Hønsesalat med sylt og svampe
Kage 50,-
Drikkevarer:
Sodavand og saft 35.-
Øl fra Deeper Roots og alk. fri øl fra To Øl 50.-
Sauvignon blanc/Verdejo, Mundo de Yntero,
La Mancha, Spanien, gl. 60.-/ fl. 250.-
Grüner Veltliner, Weingut Schmidl,
Wachau, Østrig, gl. 85.-/ fl. 350.-
Chardonnay, La Tourlaudiere
Loire, Frankrig, gl. 95.-/ fl. 450.-
Rosé, Grenache/Mouverdre, St. Julien d’Aille,
Provence, Frankrig, gl. 95.-/ fl. 450.-
Pinot Noir trocken, S.J. Montigny
Nahe, Tyskland, gl. 60.-/ fl. 250.-
Syrah, Domaine Val de l’Orme,
Cotes du Rhone, Frankrig, gl. 85.-/ fl. 350.-
Filtreret vand pr. kande 30.-
Filterkaffe og the 35.-
Snaps 3 cl. 45.-




Julebord
Fra den 14.november til og med den 14. december serverer vi FRU KLAUSENS JULEBORD til frokost. Vi gør opmærksom på at man senest kan bestille bord kl. 14:00 i denne periode.
Ved henvendelser fra større grupper, tilbyder vi også menuen til aften.
1. servering
Vores sild med løg og kapers
Smilende æg med skaldyrecreme og syltede sennep
Marineret laks
Fiskefileter med stikkelsbærkompot og remoulade
2. servering
Hjemmelavet medister, sennep og rødbeder
Glaseret økologisk svinenakke
Forloren and med svesker, æbler og rødkål
Rå marineret grønkål med sennep og peberrod
3. servering
Ost med kompot
”Træ stamme” chokolade og gran
Risalamande med kirsebærsauce
Pris
Julebord DKK 575,- pr. person
Ophold med julebord DKK 995,-
(mulighed for tilkøb af morgenmad)

Tilmeld nyhedsbrev
Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.