top of page

Menu

Vintermenu fra den 7. januar 2026
 

FRU KLAUSEN's snitter er mindre stykker smørrebrød på hjemmebagt rugbrød. Vi anbefaler 2-3 stykker pr person, så du har mulighed for at smage lidt af hvert.

Sild med Fru Klausens karrysalat 75.-

Friteret fisk med skaldyrsmayonnaise og æg 95.-

Hønsesalat med æbler og blegselleri 85.-

Hjemmelavet rullepølse med løg og sennep 75.-

3 snitter, valgt af køkkenet 225.-
Sild, høns og rullepølse

​...

                           Drikkevarer:                             

                     Vinmenu med 3 gl. 225.-                     
Snaps 3 cl. 45.-
Sodavand og saft 35.-
Øl fra Deeper Roots og alkoholfri øl fra To Øl 50.-
Filtreret vand m/u brus pr. kande 30.-
Filterkaffe og the 35.-

Grüner Veltliner, Weingut Schmidl, 
Wachau, Østrig gl. 85.- / fl. 350.-

Sauvignon blanc/Verdejo, Mundo de Yntero, 
La Mancha, Spanien fl. 295.-         

     

Chardonnay, La Tourlaudiere, 
Loire, Frankrig fl. 450.-           

                                                 

Rosé, Grenache/Mouverdre, St. Julien d’Aille, 
Provence, Frankrig fl. 450.-            

                                       

Pinot Noir trocken, S.J. Montigny, 
Nahe, Tyskland fl. 250.-

Syrah, Domaine Val de l’Orme, 
Cotes du Rhone, Frankrig gl. 85.- / fl.350.-

Særlige diætønsker skal godkendes af Fru Klausen på mail senest 4 dage inden bookingen

pattern_ligt.png
IMG_2779.jpg
6_AK_Restauranter_Fru Klausen Tarteletter.jpg
IMG_4512.jpg
AK_Vinter_02_edited.jpg

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.

bottom of page