Restaurant
FRU KLAUSEN
I sommeren 2024 åbnede Claus Henriksens sin tredje restaurant i Anneberg Kulturpark. FRU KLAUSEN og er opkaldt efter Anneberg Kulturparks ejer Gitte Klausen, som har arbejdet tæt sammen med Claus Henriksen om at skabe en restaurant hvor kærlighed til dansk mad hyldes med et twist af modernitet.
FRU KLAUSEN ligger i Gæstehuset, hvor man også kan booke ophold. Med interiør formgivet i parkens eget snedkeri og med en hyggelig terrasse ud til en skøn have, kan du nyde forskellige slags smørrebrød serveret som snitter, samt kaffe og dagens kage.
Restaurant FRU KLAUSEN har åbent onsdag til søndag fra 11.30 til 15.30. (køkkenet lukker kl. 14:30)

Menu
FRU KLAUSENS frokostmenu
Grønne asparges fra Søren med knuste urter DKK 95.-
Syltet sild med peberrod og radiser DKK 75.-
Røget laks med æg og urter DKK 75.-
Hønsesalat med hvide asparges, svampe og blegselleri DKK 75.-
Friteret fisk med rabarberkompot DKK 95,-
3 snitter, valgt af køkkenet DKK 225,-
Grønne asparges fra Søren med knuste urter
Røget laks med æg og urtesalat
Hønsesalat med svampe, æbler og blegselleri
Kage DKK 50,-





