Restaurant
FRU KLAUSEN
I sommeren 2024 åbnede Claus Henriksens sin tredje restaurant i Anneberg Kulturpark. FRU KLAUSEN og er opkaldt efter Anneberg Kulturparks ejer Gitte Klausen, som har arbejdet tæt sammen med Claus Henriksen om at skabe en restaurant hvor kærlighed til dansk mad hyldes med et twist af modernitet.
FRU KLAUSEN ligger i Gæstehuset, hvor man også kan booke ophold. Med interiør formgivet i parkens eget snedkeri og med en hyggelig terrasse ud til en skøn have, kan du nyde forskellige slags smørrebrød serveret som snitter, samt kaffe og dagens kage - og hver onsdag aften er der tarteletter på menuen.
Fra fra 15 november til 15 december serveres julefrokostbord i 3 serveringer.
Menu
Vores menuer laves med udgangspunkt i årstidens friske råvarer og kan varierer fra uge til uge.
Koldt
-
Fru Klausens rødbedesild DKK 75,-
-
Gravad lyssej, syltede løg og sennepscreme DKK 75,-
-
Sylte lavet på dansk gris og lammefjordens grøntsager DKK 95,-
-
Varmrøget torsk med tartarsauce og urter DKK 75,-
Lunt
-
Stegt brioche, pocheret æg med hummercreme og syltede sennepsfrø DKK 120,-
-
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron DKK 95,-
Sødt
-
Risalamande DKK 50,-
-
Småkager DKK 25,-
----
JULEFROKOST 2024
Første servering
-
Hjemmelavede sild
-
Gravede lyssej
-
Pocheret æg med hummercreme og syltede sennepskorn
Anden servering
-
Varmrøget torsk
-
Sylte lavet på grillede grøntsager og økologisk gris
-
Gråand med syltet kål og æbler
Dessert
-
Risalamande
-
Julesmåkager - 3 slags
DKK 500,- pr. person
Åbningstider
Mandag - fredag kl.10.00 - 15.30
Onsdag kl.17.30 - 20.30 (tartelet-onsdag)
Julelukket fra d. 15. december til og med d. 3. januar.