Restaurant
FRU KLAUSEN
I sommeren 2024 åbnede Claus Henriksens sin tredje restaurant i Anneberg Kulturpark. FRU KLAUSEN og er opkaldt efter Anneberg Kulturparks ejer Gitte Klausen, som har arbejdet tæt sammen med Claus Henriksen om at skabe en restaurant hvor kærlighed til dansk mad hyldes med et twist af modernitet.
FRU KLAUSEN ligger i Gæstehuset, hvor man også kan booke ophold. Med interiør formgivet i parkens eget snedkeri og med en hyggelig terrasse ud til en skøn have, kan du nyde forskellige slags smørrebrød serveret som snitter, samt kaffe og dagens kage.
Restaurant FRU KLAUSEN har åbent onsdag til søndag fra 11.30 til 15.30. (køkkenet lukker kl. 14:30)

Menu
Vores menuer laves med udgangspunkt i årstidens friske råvarer og kan variere fra uge til uge.
FRU KLAUSENS FROKOSTMENU
-
Syltet sild med æbler, blegselleri og creme fraiche
-
Hampspegepølse med peberrod og "Odsherredsalat"
-
Hønsesalat med svampe
DKK 225,- per person
-
Dagens snitte – spørg i baren DKK 95.-
-
Syltet sild med æbler, blegselleri og creme fraiche DKK 75.-
-
Røget laks med æg og urtesalat DKK 75.-
-
Hampspegepølse med peberrod og ”Odsherredsalat” DKK 95.-
-
Hønsesalat med svampe DKK 75.-
-
Friteret fisk med rabarberkompot DKK 95,-
TIL BØRN
-
Fiskefilet med remoulade - DKK 95,-
DET SØDE
-
Dagens kage DKK 50,-
VARME DRIKKE
-
Kaffe & The DKK 35,-





