Restaurant
FRU KLAUSEN
I sommeren 2024 åbnede Claus Henriksens sin tredje restaurant i Anneberg Kulturpark. FRU KLAUSEN og er opkaldt efter Anneberg Kulturparks ejer Gitte Klausen, som har arbejdet tæt sammen med Claus Henriksen om at skabe en restaurant hvor kærlighed til dansk mad hyldes med et twist af modernitet.
FRU KLAUSEN ligger i Gæstehuset, hvor man også kan booke ophold. Med interiør formgivet i parkens eget snedkeri og med en hyggelig terrasse ud til en skøn have, kan du nyde forskellige slags smørrebrød serveret som snitter, samt kaffe og dagens kage.
Restaurant FRU KLAUSEN har åbent onsdag til søndag fra 11.30 til 15.30.

Menu
Vores menuer laves med udgangspunkt i årstidens friske råvarer og kan variere fra uge til uge.
FRU KLAUSENS FROKOSTMENU
-
Pocheret æg fra Åsevangsgården
-
Lun fiskefilet
-
Hønsesalat
DKK 225,- per person
A LA CARTE SNITTER
-
Vores marinerede sild med rødbede, løg og kapers - DKK 75,-
-
Fiskefilet med stikkelsbærkompot og citron - DKK 95,-
-
Pocheret æg - DKK 75,-
-
Hønsesalat - DKK 75,-
-
Dagens kage - DKK 50,-





