Restaurant
FRU KLAUSEN
I sommeren 2024 åbnede Claus Henriksens sin tredje restaurant i Anneberg Kulturpark. FRU KLAUSEN og er opkaldt efter Anneberg Kulturparks ejer Gitte Klausen, som har arbejdet tæt sammen med Claus Henriksen om at skabe en restaurant hvor kærlighed til dansk mad hyldes med et twist af modernitet.
FRU KLAUSEN ligger i Gæstehuset, hvor man også kan booke ophold. Med interiør formgivet i parkens eget snedkeri og med en hyggelig terrasse ud til en skøn have, kan du nyde forskellige slags smørrebrød serveret som snitter, samt kaffe og dagens kage.
Vi gør opmærksom på at i perioden fra den 14. november til og med den 14. december lukker køkkenet kl. 14:00.
Se FRU KLAUSEN ´s åbningstider her.

Menu
Julemenu:
Skal bestilles af hele bordet.
1. Servering
Vores sild med løg og kapers
Æg med skaldyrscreme og syltede sennepskorn
Marineret laks
Friteret fisk med stikkelsbærkompot og selleriremoulade
2. Servering
Hjemmelavet medister med sennep og rødbeder
Glaseret økologisk svinenakke
Forloren and med svesker, æbler og rødkål
Råmarineret grønkål med peberrod og sennep
3. Servering
Ost med kompot
”Træstamme” med chokolade og gran
Risalamande med kirsebærsauce
575.-
Snitter:
Vores sild med løg og kapers 85.-
Marineret laks med æg 85.-
Friteret fisk med stikkelsbærkompot el. remoulade 85.-
Hjemmelavet medister med sennep og rødbeder 85.-
Kage: Risalamande 50.-
Særlige diætønsker skal godkendes af Fru Klausen på mail senest 4 dage inden bookingen









