Restaurant
FRU KLAUSEN
I sommeren 2024 åbnede Claus Henriksens sin tredje restaurant i Anneberg Kulturpark. FRU KLAUSEN og er opkaldt efter Anneberg Kulturparks ejer Gitte Klausen, som har arbejdet tæt sammen med Claus Henriksen om at skabe en restaurant hvor kærlighed til dansk mad hyldes med et twist af modernitet.
FRU KLAUSEN ligger i Gæstehuset, hvor man også kan booke ophold. Med interiør formgivet i parkens eget snedkeri og med en hyggelig terrasse ud til en skøn have, kan du nyde forskellige slags smørrebrød serveret som snitter, samt kaffe og dagens kage.
Se FRU KLAUSEN ´s åbningstider her.

Menu
Marineret sild med stikkelsbærkompot og creme fraiche 75.-
Inkl. Snaps 110.-
Røget laks med æg og urter 85.-
Friteret fisk med selleriremoulade 95.-
Sprængt kalvetunge med surkål, peberrod og sennep 75.-
3 snitter, valgt af køkkenet 225,-
Marineret sild med stikkelsbærkompot og creme fraiche
Røget laks med æg og urter
Sprængt kalvetunge med surkål, peberrod og sennep
Kage 50,-









