top of page

Restaurant ERBA

ERBA er en af Claus Henriksens tre restauranter i Anneberg Kulturpark i Nykøbing Sjælland midt i Odsherred.

 

Med kærlighed til råvaren og inspiration fra det italienske køkken, serveres a la carte retter, hurtige hovedretter (del Lupo), samt 4-retters og 6-retters menu. 

 

Vores retter laves med sæsonens bedste lokale råvarer. Pasta laves med lokalt mel og æg fra naboen og grøntsagerne er høstet på markerne omkring os.

 

Du kan booke bord til frokost eller middag, men du er også velkommen til at kigge forbi til et glas vin og en snack eller en kop kaffe med kage og tæpper på terrassen. Vi glæder os til at se dig på restaurant ERBA.

Pasta on a plate
pattern_green
Dinner Table

Nytårsmenu ud af huset

Bestil årets 4-retters nytårsmenu og hent den i restaurant ERBA.

Dinner Table

Frokost på Restaurant ERBA

Fredag, lørdag og søndag (lukket 15/11 - 9/1-2025)

Dinner Table

Middag på Restaurant ERBA

Fredag, lørdag og søndag (lukket 15/11 - 9/1-2025)

Dinner Table

Ophold med middag på restaurant ERBA

Middag og overnatning med morgenmad, rundvisninger kan tilkøbes.

Dinner Table

Tangsafari med tangfrokost

Hop i vaders, kom med på tangsafari og nyd en lækker tang bowl til frokost på ERBA.

Menu

Snacks:

  • Tangsaltede mandler DKK 45,-

  • Friteret tang med creme på 9 forskellige urter DKK 45,-

  • Brød med friskost DKK 45,-

 

Lette retter:

  • Saltet kalveinderlår med creme på røget hvid fisk og syltede squash DKK 145,-

  • Brasseriet fennikel med ricotta, tørret oksehjerte og reduceret hvidvin DKK 145,-

  • Saltet hvid fisk med syltede knoldselleri, creme på vild peber DKK 145,-

Hovedretter:

  • Pasta med krydret pølsefars og ostesauce DKK 225,-

  • Pasta med kyllingeskind og ost DKK 225,-

  • Kartoffel gnocchi med sauce på græskar, syltede græskar og ristede kerner DKK 210,-

 

Til de mindste:

  • Pasta med smør og ost DKK 120,-

  • Pasta med bolognese og ost DKK 135,-

 

Oste:

  • Hvid kornblomst med hasselnødder, knækbrød og olivenolie DKK 150,-

  • Vesterhavsost 48 måneders med kyllingeskind og pure på solsikkekerner DKK 150,-

 

Desserter:

  • Erba’s tiramisu DKK 100,-

  • Pistacie iscreme med luftig ymer, pære og saltkaramel DKK 100,-

 

Aftenmenuer baseret på sæsonens råvarer

  • 4-retters med snacks og brød DKK  450,-

  • 6-retters med snacks og brød DKK 650,-

 

Del lupo serveres fredag og søndag fra kl 17.00 - 18.00 DKK 150,- pr person

AK_Erba_02.jpg
pattern_ligt.png
Room in Guesthouse

Ophold med middag på ERBA

Se frem til en dejlig aften med middag på ERBA og nyd en overnatning på et af Gæstehusets hyggelige værelser. Dagen derpå kan du vågne op til dejlig morgenmad i Restaurant FRU KLAUSEN.

 

Du kan også bestille en oplevelse. Prøv fx en tangsafari, en is- eller ølsmagning eller se udstillinger i Kunstnerfløjens galleri eller på Psykiatrisk Museum.

ERBA LOGO.png
ERBA LOGO.png
Restaurant_Erba_03.jpg
Restaurant_Erba_02.jpg

Mad, kaffe & vin i hjertet af Anneberg Kulturpark

Restaurant ERBA ligger i en smuk fredet bygning fra 1915 i hjertet af Anneberg Kulturpark. Oprindeligt blev bygningen opført som lægebolig på det gamle psykiatriske hospital og på overetagen var der bibliotek. Møblerne og indretningen på ERBA er designet af Gitte Klausen i Anneberg Kulturparsk eget snedkeri.

ERBA-ude.jpg
pattern_ligt.png
IMG_2207.jpg

MOTA med overnatning

Book en gourmetmiddag med overnatning inklusiv morgenmad. Rundvisning, vinmenu, smagning og andre oplevelser i Anneberg Kulturpark kan tilkøbes.

DKK 1975,- pr person

Kontakt

+45 27 29 42 89

Annebergparken 26B

4500 Nykøbing Sjælland

Åbningstider

Fredag 12.00 - 21.00 

Lørdag 12.00 - 21.00 

Søndag 12.00 - 21.00

 

Julelukket fra d. 15. december til og med d. 9. januar.

 

Nytårsmenu kan booke og afhentes nytårsaftens dag.

ERBA's Nytårsmenu
"ud af huset"

Forkæl dig selv og dine gæster med en eksklusiv nytårsmenu, sammensat af de bedste råvarer og smage, der gør nytårsaften uforglemmelig. Menuen udleveres med en detaljeret vejledning, så du let kan anrette og servere hver ret til perfektion!

 

Forret
Saltet vesterhavstorsk serveret med salsa de makrel,
syltede danske tomater fra sommerens høst samt vores hjemmebagte surdejsfoccacia

Mellemret
Håndlavet tortelloni fyldt med friskost, jomfruhummer
& svampebouillon

Hovedret
Dansk oksemørbrad serveret med årstidens lokale grøntsager, sauce baseret på okseben og reduceret rødvin samt tilberedt kartoffelret

Dessert
Isbombe fra Isøre is

DKK 495,- pr. person

AK_Jul_Erba Nytår.jpg
bottom of page