top of page

Velkommen til Anneberg Kulturparks presserum

Anneberg Kulturparks administrationsafdeling håndterer alle henvendelser fra pressen. Vi svarer også gerne på spørgsmål og hjælper i det hele taget med alt, hvad du som journalist kan have brug for.

Husk, at hvis du som medie, influencer eller produktionsselskab vil filme eller fotografere professionelt i Anneberg Kulturpark, skal du have en filmtilladelse på forhånd.

human.jpg

Snitter & noget om The Beatles

Nyd smørrebrødssnitter hos Restaurant FRU KLAUSEN og få siddeplads til en aften hvor Søren Wagner fortæller om The Beatles. De lokale musiklegender Nice Guys, krydrer aftenen med The Beatles' bedste hits.

DKK 275,-

human.jpg

Seafood Festival på Restaurant ERBA

I anledning af Seafood Festival 2025 inviterer vi dig til en aften i havets tegn på Restaurant ERBA. Vi har sammensat en helt særlig menu med rig mulighed for at smage på havet.

DKK 389,-

human.jpg

Øl & Østers på Restaurant ERBA

Den 30. maj har ERBA & bryggeriet Deeper Roots skræddersyet en skøn østers-aften til dig. Få fire antipasti-retter med danske østers, tang, fisk og lokalt grønt, serveret med en unik drikkemenu af øl og gin-cocktails.

DKK 425,-

Restauranter - særlige oplevelser

Billedbank

Billeder fra Anneberg Kulturpark

Er du på udkig efter billeder fra Anneberg Kulturpark? Udforsk billedbanken, der gemmer på billeder fra hele Anneberg Kulturparks historie.

Billeder fra det gamle psykiatriske hospital

Er du på udkig efter billeder fra det gamle psykiatriske hospital? Udforsk billedbanken, der gemmer på billeder fra hospitalets historie.


Se billeder nedenfor

Anneberg_Have_03.jpg

Kontakt

+ 45 28 11 75 55

Annebergparken 26 A


4500 Nykøbing Sjælland

Grangren med kugler til julemarked i Anneberg Kulturpark

Jul & Nytår

Nyd en dag eller to på landet med julefest for hele familen, eller hold årets julefrokost med kollegerne, krydret med en aktivitet som fx vin-, øl-, tang-, eller is-smagning. Du kan også tage familien med på årets julemarked eller booke bord til en omgang smørrebrød med risalamande til dessert.

bottom of page