top of page

Restauranter i Anneberg Kulturpark

MOTA tang.jpg

RESTAURANT MOTA

Spis en lækker frokost eller middag på Anneberg Kulturparks Michelinrestaurant. Køkkenchef Claus Henriksen vil forkæle dig med en delikat menu parret med skønne vine eller saft.

Se eksempel på sæsonens menu her.

ÅBNINGSTIDER

Frokost: torsdag til søndag kl. 12.00 – 16.00

Aften: torsdag til lørdag kl. 18.00 – 24.00

FIND OS

Annebergparken 50


4500 Nykøbing Sjælland

"Claus Henriksen's newest restaurant is set in a listed, early 20C red-brick house in the Annebergparken. Set menus showcase the best, hyper-seasonal Danish ingredients, including organic vegetables and local seafood. Combinations are original and dishes are beautifully presented and bursting with flavour."

MICHELIN Guide 2022 - 1 stjerne

Michelin star.png
Den Danske Spiseguide ikon_edited.jpg

Vundet prisen for  

Årets Restaurant 2022

Den Danske Spiseguide

&

Årets dessert 2022

White Guide Denmark


"Mota kan godt kaldes en velbevaret hemmelighed, og det er rent ud sagt en restaurantmæssig perle...." 

****** Børsen 

Velkommen til MOTA

Begiv dig ud på en forunderlig rejse i Michelinkok Claus Henriksens levende, legende og sanselige madunivers. Her er alt - fra design og interiør til kunst og service - produceret til restauranten på eget snedkeri og værksted.  Her får lokale råvarer hovedrollen i serveringer, der folder sig ud som små stykker kunst på en tallerken.

 

På MOTA er kvalitet og bæredygtighed gennemgående. Grønt og garniture plukkes i naturen omkring restauranten om morgenen, tang og strandurter høstes fra fjorden der omkranser restauranten.
Respekt for enkeltheden tilsmagt kreativitet, personlighed og varme skaber en u
nik spiseoplevelse, hvor alting går op i en højere enhed.

visual_mota_performance.jpg
_edited.jpg

Kontakt Restaurant MOTA:

Claus Henriksen.jpg

Gastronomi i verdensklasse

Køkkenchefen på MOTA er stjernekokken Claus (MOTA) Henriksen, som efter 10 års målrettet udviklingsarbejde på Dragsholm Slot var med til at modtage deres første Michelin-stjerne. 

Claus Henriksens store interesse for og udforskning i lokale fødevarer og urter er blevet hans signatur. 

Claus er kendt for sin personlige og kompromisløse tilgang til sit køkken - og han har som få været med til at sætte dansk gastronomi på verdenskortet. 

Restaurant ERBA

Restaurant ERBA er Claus Henriksens nyeste påfund. ERBA byder på måltider med helt frisklavet pasta og tilbehør baseret på lokale råvarer. Det er også stedet, hvor I kan få et kop kaffe eller et glas vin i hyggelige uformelle omgivelser i den gamle lægebolig.

LÆS MERE 

ERBA Åbningstider 23/6-31/8 2024

MANDAG - SØNDAG 

12-21

ERBA3-jpeg.jpg
bottom of page