mota atom logo_beige baggrund.png

Åbningstider:

man-ons: lukket
tor-søn: 10-22

Pop-up Restaurant ATOM

ATOM er Claus Henriksens sommer pop-up restaurant i Anneberg Kulturpark – indrettet i den smukke gamle festsal. Foreløbig kun med aftenservering torsdag – søndag.

Det er også muligt at købe lettere måltider, is og snacks fra den tilknyttede foodtruck uden forudgående reservation.

Senere på året åbner Restaurant MOTA.

EmptyName 3 (1).jpg
Tangfestival dag 2_SG46492.jpg

Bæredygtig gastronomi

Gastronomien i vores restauranter bygger på de samme værdier som den måde Anneberg Kulturpark er bygget på: Bedre Byggeskik.

 

Udsøgte og ærlige ingredienser og med fokus på de ting, der kan dyrkes bæredygtigt eller gror indenfor Annebergparken og som kan hentes i den nærliggende fjord. Fx flittig brug af krabber, der ødelægger fjorden og østers, muslinger og tang, der kun sætter et lille CO2 aftryk.

 

Med andre ord tager vi udgangspunkt i de værdier, der allerede findes og formidle dem via gastronomien. 

Vinotek

Vi har lavet vores egen vinotek med lokale og bæredygtige producenter. 

Billede af Biljana Martinić

Gastronomi i verdensklasse

Chefkokken bag restauranten er ingen andre end stjernekokken Claus (MOTA) Henriksen, som efter 10 års målrettet udviklingsarbejde på Dragsholm Slot fik tildelt deres første Michelin-stjerne. 

Claus Henriksens store interesse og udforskning i lokale fødevarer og urter er blevet hans signatur for de retter, han serverer for sine gæster.

 

Claus Henriksen er kendt for sin personlige og kompromisløse tilgang til sit køkken - og han har som få været med til at sætte dansk gastronomi på verdenskortet.