mota_logo_transperent_color_terrain.png

Åbningstider:

Frokost: tor – søn kl. 12.00 – 16.00 
Aften: tor – lør kl. 18.00 – 24.00 

Restaurant MOTA

Den 15. november åbner Claus Henriksen's Restaurant MOTA. Efter planen skulle Restaurant MOTA have været åbnet i maj, men da hans hustru blev ramt af alvorlig sygdom, valgte Claus Henriksen kun at holde begrænset åben hen over sommeren under navnet ATOM.

Restaurant MOTA flytter ind i parkens forsamlingsbygning. Det er ikke kun maden, der er hjemmelavet. Al interiør er designet af Gitte Klausen og produceret på hendes snedkeri, der er nabo til restauranten – og Claus producerer selv en stor del af den service, som hans mad serveres på.

EmptyName 3 (1).jpg
mad atom.jpg

Bæredygtig gastronomi

Gastronomien i vores restauranter bygger på de samme værdier som den måde Anneberg Kulturpark er bygget på: Bedre Byggeskik.

 

Udsøgte og ærlige ingredienser og med fokus på de ting, der kan dyrkes bæredygtigt eller gror indenfor Annebergparken og som kan hentes i den nærliggende fjord. Fx flittig brug af krabber, der ødelægger fjorden og østers, muslinger og tang, der kun sætter et lille CO2 aftryk.

 

Med andre ord tager vi udgangspunkt i de værdier, der allerede findes og formidle dem via gastronomien. 

Café ATOM

Café ATOM ligger ved siden af Restaurant MOTA, nærmere bestem festsalen.

Her bliver der serveret frokost, kaffe og kage

Claus laver retteren fra bunden med masser af kærlighed og har fokus på kvalitet og lokale råvarer. 

atom logo på hvid baggrund.png

Gastronomi i verdensklasse

Chefkokken bag restauranten er ingen andre end stjernekokken Claus (MOTA) Henriksen, som efter 10 års målrettet udviklingsarbejde på Dragsholm Slot fik tildelt deres første Michelin-stjerne. 

Claus Henriksens store interesse og udforskning i lokale fødevarer og urter er blevet hans signatur for de retter, han serverer for sine gæster.

 

Claus Henriksen er kendt for sin personlige og kompromisløse tilgang til sit køkken - og han har som få været med til at sætte dansk gastronomi på verdenskortet. 

Vinotek

Vi har lavet vores egen vinotek fra lokale og bæredygtige producenter. 

Billede af Biljana Martinić