Hvor:
Åbningstider:
Frokost: tor – søn kl. 12.00 – 16.00
Aften: tor – lør kl. 18.00 – 24.00
"Claus Henriksen's newest restaurant is set in a listed, early 20C red-brick house in the Annebergparken. Set menus showcase the best, hyper-seasonal Danish ingredients, including organic vegetables and local seafood. Combinations are original and dishes are beautifully presented and bursting with flavour."
MICHELIN Guide 2022 - 1 stjerne
Vundet prisen for
Årets Restaurant 2022
Den Danske Spiseguide
&
Årets dessert 2022
White Guide Denmark
"Mota kan godt kaldes en velbevaret hemmelighed, og det er rent ud sagt en restaurantmæssig perle...."
****** Børsen
Velkommen til MOTA
Begiv dig ud på en forunderlig rejse i Michelinkok Claus Henriksens levende, legende og sanselige madunivers. Her er alt - fra design og interiør til kunst og service - produceret til restauranten på eget snedkeri og værksted. Her får lokale råvarer hovedrollen i serveringer, der folder sig ud som små stykker kunst på en tallerken.
På MOTA er kvalitet og bæredygtighed gennemgående. Grønt og garniture plukkes i naturen omkring restauranten om morgenen, tang og strandurter høstes fra fjorden der omkranser restauranten.
Respekt for enkeltheden tilsmagt kreativitet, personlighed og varme skaber en unik spiseoplevelse, hvor alting går op i en højere enhed.
Kontakt Restaurant MOTA:
+45 60 43 63 00
Restaurant ERBA
Restaurant ERBA er Claus Henriksens nyeste påfund. ERBA byder på måltider med helt frisklavet pasta og tilbehør baseret på lokale råvarer. Det er også stedet, hvor I kan få et kop kaffe eller et glas vin i hyggelige uformelle omgivelser i den gamle lægebolig.
Gastronomi i verdensklasse
Køkkenchefen på MOTA er stjernekokken Claus (MOTA) Henriksen, som efter 10 års målrettet udviklingsarbejde på Dragsholm Slot var med til at modtage deres første Michelin-stjerne.
Claus Henriksens store interesse for og udforskning i lokale fødevarer og urter er blevet hans signatur.
Claus er kendt for sin personlige og kompromisløse tilgang til sit køkken - og han har som få været med til at sætte dansk gastronomi på verdenskortet.
Kontakt Restaurant ERBA:
+45 27 29 42 89