top of page
mota_logo_transperent_color_terrain.png
MOTA 14.12_edited.jpg

Hvor:

Åbningstider:

Frokost: tor – søn kl. 12.00 – 16.00 
Aften: tor – lør kl. 18.00 – 24.00 

"Claus Henriksen's newest restaurant is set in a listed, early 20C red-brick house in the Annebergparken. Set menus showcase the best, hyper-seasonal Danish ingredients, including organic vegetables and local seafood. Combinations are original and dishes are beautifully presented and bursting with flavour."

MICHELIN Guide 2022 - 1 stjerne

Michelin star.png
Den Danske Spiseguide ikon_edited.jpg

Vundet prisen for  

Årets Restaurant 2022

Den Danske Spiseguide

&

Årets dessert 2022

White Guide Denmark


"Mota kan godt kaldes en velbevaret hemmelighed, og det er rent ud sagt en restaurantmæssig perle...." 

****** Børsen 

Velkommen til MOTA

Begiv dig ud på en forunderlig rejse i Michelinkok Claus Henriksens levende, legende og sanselige madunivers. Her er alt - fra design og interiør til kunst og service - produceret til restauranten på eget snedkeri og værksted.  Her får lokale råvarer hovedrollen i serveringer, der folder sig ud som små stykker kunst på en tallerken.

 

På MOTA er kvalitet og bæredygtighed gennemgående. Grønt og garniture plukkes i naturen omkring restauranten om morgenen, tang og strandurter høstes fra fjorden der omkranser restauranten.
Respekt for enkeltheden tilsmagt kreativitet, personlighed og varme skaber en u
nik spiseoplevelse, hvor alting går op i en højere enhed.

visual_mota_performance.jpg
_edited.jpg

Kontakt Restaurant MOTA:

Restaurant ERBA

Restaurant ERBA er Claus Henriksens nyeste påfund. ERBA byder på måltider med helt frisklavet pasta og tilbehør baseret på lokale råvarer. Det er også stedet, hvor I kan få et kop kaffe eller et glas vin i hyggelige uformelle omgivelser i den gamle lægebolig.

LÆS MERE OG BOOK HER 

Atom_CH.jpg
_SG42880.jpg

Gastronomi i verdensklasse

Køkkenchefen på MOTA er stjernekokken Claus (MOTA) Henriksen, som efter 10 års målrettet udviklingsarbejde på Dragsholm Slot var med til at modtage deres første Michelin-stjerne. 

Claus Henriksens store interesse for og udforskning i lokale fødevarer og urter er blevet hans signatur. 

Claus er kendt for sin personlige og kompromisløse tilgang til sit køkken - og han har som få været med til at sætte dansk gastronomi på verdenskortet. 

Kontakt Restaurant ERBA:

ERBA pasta.jpg
bottom of page