top of page

Menu

Snacks

Tangsaltede mandler - DKK 45,-

Friteret tang med creme på 9 forskellige urter - DKK 45,-

Brød med friskost - DKK 45,-

 

Lette retter

Saltet kalveinderlår med creme på confiteret fisk, syltede porre blomster og persille 165,-
Ceviche af hvid fisk med gulerods-creme og ristede fennikelfrø 165,-
Grillede beder med ricotta, citron og brunet smør 165,-

Hovedretter

Pasta med sauce på grønne urter og mandler, saltet gris og ost 225,-
Polenta med kål og ramsløg 210,-
Pasta med sauce på strandkrabbe, gulerødder og mandler 225,-

Til de mindste

Pasta med smør og ost - DKK 120,-

Pasta med bolognese og ost - DKK 135,-

Oste

Tange Sø ost med saltet honning og sprødt brød 150,-

Desserter

Erba’s tiramisu 110,-
Panna cotta med iscreme og mørk chokolade 110,-

Aftenmenuer baseret på sæsonens råvarer

4-retters med snacks og brød - DKK  450,-

6-retters med snacks og brød - DKK 650,-

 

Ulvetimen

Del lupo serveres fredag og lørdag fra kl 17.00 - 18.00

DKK 150,- pr person

Smagen af søndag

Hver søndag fra 1 oktober til 31 marts 
2-rets søndagsmenu inkl. brød 295,-
Bemærk der ikke tilbydes a la carte søndag men kun denne menu!

pattern_ligt.png
Pastaret fra Restaurant ERBA
Kok der laver pastaret på Restaurant ERBA
Hjemmelavet pasta på et fad fra Restaruant ERBA
IMG_2419.jpg

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.

bottom of page