Menu
Snacks
Tangsaltede mandler - DKK 45,-
Friteret tang med creme på 9 forskellige urter - DKK 45,-
Brød med friskost - DKK 45,-
Nørre Asmindrup skinken 135,-
Lette retter:
Saltet hvid fisk, tomater, persille og citron pure 165,-
Tatar af kalveinderlår, creme på blåmuslinger og boghvedekerner 165,-
Grillede squash, persille pure, kærnemælks valle og brødkrummer 165,-
Hovedretter:
Pasta med sauce på gulerødder, mandler og fennikel frø 225,-
Pasta med muslinger, urter og saltede æggeblomme 245,-
Skaftkotelet med panko, pasta og tomat 295,-
Til de mindste:
Pasta med bolognese og ost 135,-
Pasta med smør og ost 120,-
Ost:
Vesterhavs ost 48 måneders, saltede honning og ristede boghvedekerner 150,-
Dessert:
Erba’s tiramisu 110,-
Mørk chokolade mousse, mælke-is og olivenolie 110,-
Erba’s 2-retters frokostmenu:
Brød & friskost
Tatar af kalveinderlår, creme på blåmuslinger og boghvedekerner
Pasta med sauce på gulerødder, mandler og fennikel frø
295,-
Erba’s 3-retters aftenmenu
Snacks og brød
Norske kammuslinger, tomater og persille
Pasta, sauce på dansk sorthummer, ærter og brødkrummer
Rabarber, mælke is og pistacie
375,-
Erba’s 4-retters aftenmenu
Snacks og brød
Norske kammuslinger, tomater og persille
Polenta, kalix løjrom og hasselnødder
Pasta, sauce på dansk sorthummer, ærter og brødkrummer
Rabarber, mælke is og pistacie
450,-
Ulvetimen
Del lupo serveres fredag og lørdag fra kl 17.00 - 18.00
DKK 150,- pr person
Smagen af søndag
fra kl. 17.00
2-rets søndagsmenu inkl. brød 295,-
Bemærk der ikke tilbydes a la carte søndag men kun denne menu!





Tilmeld nyhedsbrev
Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.