top of page

Menu

Snacks

Tangsaltede mandler - DKK 45,-

Friteret tang med creme på 9 forskellige urter - DKK 45,-

Brød med friskost - DKK 45,-

Nørre Asmindrup skinken 135,-

 

Lette retter:

Saltet hvid fisk, tomater, persille og citron pure 165,-

Tatar af kalveinderlår, creme på blåmuslinger og boghvedekerner 165,-

Grillede squash, persille pure, kærnemælks valle og brødkrummer 165,-

Hovedretter:
Pasta med sauce på gulerødder, mandler og fennikel frø 225,-

Pasta med muslinger, urter og saltede æggeblomme 245,-
Skaftkotelet med panko, pasta og tomat 295,-

Til de mindste:

Pasta med bolognese og ost 135,-

Pasta med smør og ost 120,-

Ost:

Vesterhavs ost 48 måneders, saltede honning og ristede boghvedekerner 150,-

Dessert:

Erba’s tiramisu 110,-

Mørk chokolade mousse, mælke-is og olivenolie 110,-

Erba’s 2-retters frokostmenu:
Brød & friskost

Tatar af kalveinderlår, creme på blåmuslinger og boghvedekerner

Pasta med sauce på gulerødder, mandler og fennikel frø

295,-

Erba’s 3-retters aftenmenu

Snacks og brød

Norske kammuslinger, tomater og persille 

Pasta, sauce på dansk sorthummer, ærter og brødkrummer

Rabarber, mælke is og pistacie

375,-

Erba’s 4-retters aftenmenu

Snacks og brød

Norske kammuslinger, tomater og persille 

Polenta, kalix løjrom og hasselnødder

Pasta, sauce på dansk sorthummer, ærter og brødkrummer

Rabarber, mælke is og pistacie

450,-

 

Ulvetimen

Del lupo serveres fredag og lørdag fra kl 17.00 - 18.00

DKK 150,- pr person

 

 

Smagen af søndag 

fra kl. 17.00

2-rets søndagsmenu inkl. brød 295,-

Bemærk der ikke tilbydes a la carte søndag men kun denne menu!

pattern_ligt.png
Pastaret fra Restaurant ERBA
Kok der laver pastaret på Restaurant ERBA
Hjemmelavet pasta på et fad fra Restaruant ERBA
IMG_2419.jpg

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.

bottom of page