Menu
Frokost 12.00 - 14.30
Del Lupo 17.00 - 18.00
Aften 18.00 - 21.00
Snacks
Tangsaltede mandler 45,-
Friteret tang med urtecreme 45,-
Foccacia med friskost og koldpresset rapsolie 45,-
Syltede gulerødder fra Højby med creme på røget rogn 65,-
Nørre Asmindrup skinken 135,-
Lette retter
Saltede torsk, tangolie og asier 165,-
Tatar på kalv, persille, syltede tomater og brændt hvidløg 165,-
Grillet kål, knust urt og olivenolie 135,-
Pasta og andet
Kartoffel gnocchi, oksehaleragout og ost 245,-
Spaghetti, muslinger, smør og citron 235,-
Canestrini, taskekrabbe og hummerbisque 225,-
Linguine, bønnesaft, svampe og saltede æggeblomme 195,-
Til de mindste
Pasta med smør og ost 125,-
Pasta med bologneses og ost 135,-
Ost
Vesterhavsost, figner og saltsyltede appelsin 150,-
Desserter
Erbas tiramisu 110,-
Pannacotta på hvid chokolade og æblesorbet 110,-
Erba’s 2-retters frokostmenu
Brød & friskost
Tatar på kalv, persille, syltede tomater og brændt hvidløg
Spaghetti, muslinger, smør og citron
295,-
Erba’s 3-retters aftenmenu
Snacks og brød
Tatar på kalv, persille, syltede tomater og brændt hvidløg
Spaghetti, muslinger, smør og citron
Pannacotta på hvid chokolade og æblesorbet
375,-
Erba’s 4-retters aftenmenu
Snacks og brød
Tatar på kalv, persille, syltede tomater og brændt hvidløg
Grillet kål, knust urt og olivenolie
Spaghetti, muslinger, smør og citron
Pannacotta på hvid chokolade og æblesorbet
475,-
Ulvetimen
(Ankomst 17.00 eller 17.15, her tilbydes en fastsat fyldig pastaret
og man har bordet én time)
Del Lupo serveres fredag og lørdag fra kl 17.00 - 18.00
DKK 150
Smagen af søndag
Tilbydes hver søndag forår/efterår istedet for a la carte og del lupo
Brød & friskost
2-rets menu
DKK 295





Tilmeld nyhedsbrev
Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.
