Menu
Snacks
Tangsaltede mandler - DKK 45,-
Friteret tang med creme på 9 forskellige urter - DKK 45,-
Brød med friskost - DKK 45,-
Lette retter
Saltet kalveinderlår med creme på confiteret fisk, syltede porre blomster og persille 165,-
Ceviche af hvid fisk med gulerods-creme og ristede fennikelfrø 165,-
Grillede beder med ricotta, citron og brunet smør 165,-
Hovedretter
Pasta med sauce på grønne urter og mandler, saltet gris og ost 225,-
Polenta med kål og ramsløg 210,-
Pasta med sauce på strandkrabbe, gulerødder og mandler 225,-
Til de mindste
Pasta med smør og ost - DKK 120,-
Pasta med bolognese og ost - DKK 135,-
Oste
Tange Sø ost med saltet honning og sprødt brød 150,-
Desserter
Erba’s tiramisu 110,-
Panna cotta med iscreme og mørk chokolade 110,-
Aftenmenuer baseret på sæsonens råvarer
4-retters med snacks og brød - DKK 450,-
6-retters med snacks og brød - DKK 650,-
Ulvetimen
Del lupo serveres fredag og lørdag fra kl 17.00 - 18.00
DKK 150,- pr person
Smagen af søndag
Hver søndag fra 1 oktober til 31 marts
2-rets søndagsmenu inkl. brød 295,-
Bemærk der ikke tilbydes a la carte søndag men kun denne menu!





Tilmeld nyhedsbrev
Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.