Menu
Frokost 12.00 - 14.30
Del Lupo 17.00 - 18.00
Aften 18.00 - 21.00
Snacks
Tangsaltede mandler - DKK 45
Friteret tang med creme på 9 forskellige urter - DKK 45
Brød med friskost - DKK 45
Nørre Asmindrup skinken - DKK 135
Lette retter
Saltet hvid fisk, tomater, persille og citron puré - DKK 165
Tatar af kalveinderlår, creme på blåmuslinger og boghvedekerner - DKK 165
Grillede squash, persille puré, kærnemælksvalle og brødkrummer - DKK 165
Hovedretter
Pasta med sauce på gulerødder, mandler og fennikelfrø - DKK 225
Pasta med muslinger, urter og saltede æggeblomme - DKK 245
Skaftkotelet med panko, pasta og tomat - DKK 295
Til de mindste
Pasta med bolognese og ost - DKK 135
Pasta med smør og ost - DKK 120
Ost
Vesterhavsost 48 måneders, saltet honning og ristede boghvedekerner - DKK 150
Dessert
Erba’s tiramisu - DKK 110
Mørk chokolademousse, mælke-is og olivenolie - DKK 110
Erba’s 2-retters frokostmenu
Brød & friskost
Tatar af kalveinderlår, creme på blåmuslinger og boghvedekerner
Pasta med sauce på gulerødder, mandler og fennikel frø
DKK 295
Erba’s 3-retters aftenmenu
(skal vælges af hele bordet)
Snacks og brød
Tomater, creme fraiche og sprød tang olie
Polenta, bagt hvid fisk, gremolata og brunet smør
Marengs, sorbet og mørk chokolade
DKK 375
Erba’s 4-retters aftenmenu
(skal vælges af hele bordet)
Snacks og brød
Tomater, creme fraiche og sprød tang olie
Pasta, rygeost og kalix lojrogn
Polenta, bagt hvid fisk, gremolata og brunet smør
Marengs, sorbet og mørk chokolade
DKK 450
Ulvetimen
(Ankomst 17.00 eller 17.15, her tilbydes en fastsat fyldig pastaret
og man har bordet én time)
Del Lupo serveres mandag-søndag fra kl 17.00 - 18.00
DKK 150
Smagen af søndag
(FRA 1. SEPTEMBER)
Tilbydes hver søndag forår/efterår istedet for a la carte
Brød & friskost
2-rets menu
DKK 295





Tilmeld nyhedsbrev
Få nyhederne først og hør om Anneberg Kulturparks rundvisninger, markeder, udstillinger og festivaler før alle andre. Når du takker ja, accepterer du også, at vi opbevarer dit navn og din email.