top of page

Påskemarked i Anneberg Kulturpark er AFLYST

Kære alle

Det er med den største beklagelse, at vi må meddele at det det planlagte påskemarked i Anneberg Kulturpark er aflyst.

 

Vi er i proces med at få gennemgået alle bygninger i forhold til brandtilladelser og i den forbindelse er vi blevet opmærksomme på, at vi ikke endnu må bruge lokalerne på den måde, som vi havde tænkt.

 

Vi er meget kede af det og tænker, at vi vil prøve at gøre det godt igen ved at afholde et marked senere på året, nemlig i Kristi Himmelfartsferien - torsdag d. 26. maj, fredag d. 27. maj og lørdag d. 28. maj kl. 11-16. Det har dog den fordel, at det er varmere i vejret, der er færre familietraditioner, så vi kan håbe på flere gæster til vores Istidsmarked. 

 

Dette marked bliver her en del af flere aktiviteter samlet under overskriften “Istidsfestivalen”, hvor vi fejrer det smukke istidslandskab, som vi ligger midt i. Det kommer til at handle om naturen og bevægelse… 

 

Jer, som allerede har tilmeldt jer til påskemarkedet, får her mulighed for at være med her til halv pris. Normalprisen er kr. 500/dag eller kr. 1.250 for alle tre dage. Priserne er inklusiv moms. Så særprisen bliver altså kr. 250/dag eller kr. 625 for alle tre dage. 

 

I påsken vil vi i stedet for det planlagte påskemarked holde åbent hus i så mange af vores bygninger som muligt og få vores egne aktører til at holde åbent så meget de kan. Og naturligvis holder restaurant MOTA åbent med både restaurant og gode café-tilbud.

 

Så kom alligevel på besøg i påsken hos både kunstnere og fødevarevirksomheder og gå en dejlig tur i vores skønne park. 

Påskemarked2019 Full_SG49993.jpg

Kom til Istidsmarked

Anneberg Kulturpark omdanner Grønnegården - kulturparkens hjerte, til måske Odsherreds hyggeligste Istidsmarked i naturskønne omgivelser.

 

Vi ønsker at skabe et istidsmarked i Kristi Himmelfartsferien torsdag-fredag-lørdag, hvor udstillere kan vise deres unikke produkter, som man ikke ser hver dag.

 

Med de ca 25.000 sommerhuse og en times kørsel fra København burde der være basis for at lokke kunder til Odsherred og Anneberg Kulturpark.

Blive stadeholder på istidsmarkedet

Praktiske oplysninger

 • Pris pr bod med en disk er kr. 500,- inkl. moms. pr. dag. Alle tre dage kr. 1250,- inkl. moms.

 • Du får tilsendt en faktura og er automatisk tilmeldt, når den er betalt

 • Du kan sende os en beskrivelse og et par billeder af dine varer, som vi må bruge i vores markedsføring

 • Du har adgang til din stand fra dagen før, men Anneberg Kulturpark kan ikke påtage ansvar for udstillede genstande

 • Fri entré for gæster

 • Det er tilladt at dele bod med en anden udstiller

 • Du får adgang til 230 V, men skal selv medbringe belysning mv. 

 • Alle genrer indenfor kunst, fødevarer mv. er velkomne

 • Restaurant og en lille pop up café er åben

 • Boden skal være åben fra kl. 11-16. 

 • Har du brug for at overnatte - eller individuelle spørgsmål - kan du rette henvendelse til Anne Louise på als@annebergkulturpark.dk

tangfestival oversigt 2021.png
bottom of page