top of page

Et sted at mødes i midten af Danmark

Med en placering i hjertet af naturskønne Odsherred og i midten af Danmark, kun omtrent en time fra København og 30 minutter til færgen mod Århus, er Anneberg Kulturpark et oplagt mødested når mennesker samles - uanset om formålet er business eller pleasure. 

Anneberg Kulturpark ligger midt i den smukke Annebergparken, omkranset af fjord, skov og marker. I smukke kulturhistoriske rammer, med naturen lige udenfor og kun 10 minutter fra Nykøbing Sjællands hyggelige gågade er her lidt for alle. Men først og fremmest er her ro, en helt unik atmosfære, højt til himlen og rum til fordybelse, samvær, kreativitet og sanselighed. 

Bryllup, familiefødselsdag eller firmafest

Her er gourmetrestauranten, cafe, egen kirke, Kunstnerfløjen med åbne værksteder, fødevarehub, tangsafari, ølsmagning og meget andet. Med vores nyåbnede Gæstehuset i Anneberg Kulturpark er her nu også rig mulighed for en eller flere overnatninger i dejlige omgivelser.

Her kan du holde familiefest, firmaarrangement, konference eller andre events - vi har alt udstyret og kan stå for det meste - fra teknik over forplejning til teambuilding, pynt og alt det midt i mellem. 

Tangfestival dag 2_SG46584 (1).jpg
Billede af Scott Graham

Møder og konferencer

Skal I afholde et seminar, møde eller konference, kan vi også hjælpe med det. Vi har gode faciliteter, og frokost kan bestilles hos Restaurant MOTA. 

Blyant og notesbog

Selskaber

Vi har mulighed for at afholde dit næste selskab, om det er en fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller andre begivenheder, så har vi omgivelserne og pladsen til dem. Vores Restaurant MOTA kan sørge for mad til enhver anledning. 

bottom of page