Skulpturparken 17 Goals on My Mind

Under overskriften 17 Goals On My Mind har 17 danske og internationale kunstnere skabt en skulpturpark indenfor samtidskunst, som fortolker FNs verdensmål for bæredygtig udvikling. Skulpturparken åbner i Anneberg Kulturpark i sommeren 2022.

Bæredygtig skulpturpark

17 Goals On My Mind er en skulpturpark, hvor 17 kunstnere formidler FNs verdensmål for bæredygtig udvikling gennem deres kunst. Skulpturparken er et samarbejde mellem Odsherred Kommune, Kunstkollektivet 8B, Anneberg Grundejerforening, Geopark Odsherred og Anneberg Kulturpark.

17goals_17G_rose_only (1)_edited.png
17Gpark_web.png

Fokus på FNs verdensmål

Anvendelse af tang i hverdagen skal være med til at redde vores miljø – og så er det sundt. 

Hovedformålet med et videncenter for tang vil blive at indsamle og formidle viden om tang.

Bæredygtig Kulturpark

Bæredygtighed er et hjertebarn for Anneberg Kulturpark og de mange aktører, som er en del af stedet. Blandt disse kan nævnes: 
 

Det Vilde Spinderi – der arbejder for bæredygtig tekstilproduktion.

Dansk Videnscenter for Tang – der har til formål at formidle viden om tang og støtte bæredygtig produktion og udnyttelse af tang.


Nationalt Center for Lokale Fødevarer – der arbejder for at øge brugen af lokale kvalitetsfødevarer. 


Geopark Odsherreds skolenaturformidlingstjeneste – under Geopark Odsherred.
 

Disse Foreninger og organisationer samarbejder på daglig basis omkring fælles projekter – bl.a. udvikling af uddannelser og andre formidlingsaktiviteter.


Derudover er vores fødevarehub med virksomheder som Contempherary, Isøre Is, Højsgaard Mikrovineri, Rørvig Catering og Deeper Roots garanter for bæredygtig fødeproduktion her i Odsherred.

Overdraget-4.JPG