top of page
_10_2350_073.JPG

Skal du afholde et event ?

Anneberg Kulturpark tilbyder udlejning af lokaler i vores smukke bygninger omrammet af flot natur og skov, tæt på Nykøbing Fjord. 

Oplev nærområdet

Annebergparken bliver kaldt for "byen bag ved skoven" da Annebergparken og Anneberg Kulturpark ligger bag ved Nykøbing Skov og ikke langt fra byen. 

Du kan nemt komme ind til byen og havnen enten med bil og bus eller på cykel via skoven eller cykelstierne. 

nykoebing-sjaelland-odsherred-sjaelland-

Nykøbing Sjælland 

Nykøbing Sjælland har 6.000 indbygger, og har mange specialbutikker, samt supermarkeder, cafeer og restauranter i den hyggelige gågade.

Byen ligger imellem Kattegat og Isefjord, også kaldet Odsherreds købstad. Odsherred er Danmarks største sommerhusområde og Nykøbing Sjælland ligger i hjertet af Odsherred. Mange sommerhusgæster besøger hvert år Nykøbing Sjælland, hvor gågaden summer af liv og turister. 

Nykøbing Sjælland har mange events i løbet af året, og du finder mere info om det på deres hjemmeside her.

 

Nykøbing Havn

Nykøbing Lystbådehavn er smukt placeret i den sydlig del af Nykøbing Sj. Bugt i Isefjorden. En hyggelig havn tæt på by og skov. Havnen byder også på kunstudstilling, specialbutikker og spisemuligheder. 

221335_nykoebing-sjaelland-havn-01.jpg
geopark odsherred.jpg

Geopark Odsherred

Anneberg Kulturpark har et meget tæt samarbejde med Geopark Odsherred – og er bl.a.vært ved åbningseventet for den årlige Geopark Festival.

Geopark Odsherred tager udgangspunkt i områdets unikke istidslandskab og fokuserer på flg temaer: Kulturhistorie, kunst og råvarer som resultat af istidslandskabet. Alle 4 fokusområder (landskab, Kulturhistorie, kunst og råvarer) er rigeligt repræsenteret i AK – og AK taler derfor rigtig fint ind i Geopark fortællingen.

bottom of page