top of page

Joan Berg

Joan Berg er tekstilkunstner. Hendes passion er at skabe sanselige tekstile oplevelser. Hun fascineres af det enkle og tidløse og mødet mellem traditionelle teknikker og fornyelse, som kan bringe hendes materiale ud i nye sammenhænge på flere niveauer. Hun bruger naturen som sin store inspirationskilde og samarbejdspartner. Alle de indtryk, hun her får, overfører hun på kreativ vis til sine nuno-filtede tørklæder og sjaler, som får overraskende farvesammensætninger og detaljer med et touch af noget vildt, råt og sart.
        

Joan Berg arbejder med kvalitetsmaterialer som merinould, silke, silkechiffon og blød bomuldsgaze. Således bliver hvert tørklæde og sjal meget komfortabelt, luksuriøst og lækkert at have på og helt unikt.   

Eco-print er en anden af hendes spændende arbejdsområder. Hun bruger også her naturen og dens mangfoldighed, når hun fremstiller sine paneler/ruminstallationer til boligindretning. 

Joan Berg er uddannet filter, skrædder, pædagog og farve-stil konsulent og har altid beskæftiget sig med farver, former, tekstiler og diverse materialer. Hun har altid været nysgerrig, undersøgende og interesseret i at afprøve eksisterende og nye måder at udtrykke sig på med sine materialer. Altid for øje at form, farve og udtryk skulle være i harmoni.

 

Web: joanberg.dk // Mail: joan@fireretninger.dk // Mobil: 6165 0003

  • Instagram
bottom of page