top of page

ons. 07. sep.

|

Nykøbing Sjælland

Winemaker's Dinner @ restaurant MOTA

Tag med på en rejse til ét af verdens smukkeste vinområder, når restaurant MOTA slår dørene op til endnu en gourmetoplevelse udover det sædvanlige i samarbejde med Otto Suenson vinhandel.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Winemaker's Dinner @ restaurant MOTA
Winemaker's Dinner @ restaurant MOTA

Tid & sted

07. sep. 2022, 18.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 50, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Winemakers dinner med Domaine Vial-Magnieres, Banyuls, Frankrig hos restaurant MOTA i samarbejde med Otto Suenson. Få en helaftens gourmetoplevelse til kun 1600 kr./pers. - køb billet her 

Denne aften får vi besøg af ejeren Olivier Saperás som vil fortælle om deres helt unikke vine som dyrkes i et af verdens allersmukkeste vinområder på grænsen mellem Frankrig og Spanien vendt ud mod Middelhavet. Sammen med Claus Henriksens fantasifulde og kreative køkken på Restaurant MOTA tør vi godt love en stor aften hvor Olivier Saperás har været nede i de dybe kældre efter vinen vi skal smage.

Domaine Vial Magnères er et lille familieejet vinhus beliggende i den franske by Banyuls-sur-Mer tæt på den spanske grænse, hvor man i fire generationer har produceret klassiske vine af høj kvalitet, herunder de traditionsrige Banyuls-hedvine. Her finder vi det lille vinhus Domaine Vial Magnères, som gennem fire generationer har specialiseret sig i rød, hvid og rosé-vine – samt den lokale specialitet, hedvinen Banyuls.

Aftenens menu:

Skaldyrsfad

Ranfio Cino ( grenache blanc & grenache gris florlagret I over 6 år)

Selleri, saltet helt, hvide ribs

Le Petit Couscouril Blanc 2020

Grillet fisk, porretoppe, løg og tang

Armenn Collioure Blanc 2018

Armenn Collioure Blanc 2004

Kogt kål, fedt, kylling lever creme sauce med hakket indmad

Esperades Collioure Rouge 2020

Esperades Collioure Rouge 2015

Bagte jordskokker med mandler og flamberet frugt

Banyuls Ambré Saperas Solera

Bagt hvid chokolade med røget marv, valnødder, svampe

Banyuls Gaby Vial 7 ans d’age

Banyls Rancio Al Tragou 1993

”Napoleon hat”

Banyuls Grand Cru Cuvee Andre Magneres 2000

OBS: MULIGHED FOR OVERNATNING

Der er mulighed for overnatning i Gæstehuset i Anneberg Kulturpark.

Prisen er 700kr. for et enkeltværelse og 900kr. for et dobbeltværelse*.

Overnatning kan bookes her

Kontakt info@annebergkulturpark.dk ved spørgsmål.

*Morgenmad er ikke inkluderet i prisen. Vi gør ligeledes opmærksom på, at værelserne er uden bad og toilet. Det findes på gangen og deles med øvrige gæster

Del denne begivenhed

bottom of page