top of page

ons. 29. sep.

|

Lærkehus

KUNSTENS VIGTIGHED: EN O-HERRED TALK MED MICHAEL NIELEN

Foreningen O-herred inviterer til efterårets første O-herred Talk onsdag den 29. september kl. 19.30 i Lærkehus i Anneberg Kulturpark, Annebergparken 22.

KUNSTENS VIGTIGHED: EN O-HERRED TALK MED MICHAEL NIELEN
KUNSTENS VIGTIGHED: EN O-HERRED TALK MED MICHAEL NIELEN

Tid & sted

29. sep. 2021, 19.30 – 21.00

Lærkehus, Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Lydkunstner, pianist og forstander på Kunsthøjskolen i Holbæk, Michael Nielen, gæster den gamle scenekunstskole i Lærkehus i Anneberg Kulturpark med en talk om kunstens vigtighed og nødvendigheden af at bevare og forsvare kunstens frihed.

Michael Nielen stammer fra Tyskland og er uddannet pianist fra musikkonservatorierne i Düsseldorf og Köln. Han har spillet solo- og ensemblekoncerter i flere europæiske lande og har medvirket og medvirker på flere CD- og radioindspilninger. Han arbejder med elektronisk musik, lydinstallationer og holder foredrag om forskellige emner indenfor samtidskunst. Michael har bl.a. udstillet på Den Fri Udstillingsbygning, på Charlottenborgs Efterårsudstillingen, på Fylkingen i Stockholm og på Æglageret i Holbæk. Siden 2010 har han været forstander på Kunsthøjskolen i Holbæk, hvor han også underviser i lydkunst.

Kunsthøjskolen i Holbæk er Danmarks første kunsthøjskole og arbejder ud fra den overbevisning om, at kunsten bør have en langt større plads i samfundslivet, og at det frirum, som kunsten giver, gør os mere menneskelige.

Talken er gratis, men tilmelding er nødvendig. Send en mail til: foreningenoherred@gmail.com

Talken er i samarbejde med Anneberg Kulturpark og Foreningen O-herred.

O-herred er en forening, hvis formål er at fremme kunstnerisk virke og styrke kunst, kunstnere, kultur og kreativitet i Odsherred. Den laver netværksmøder og arrangerer foredrag, så der kan inspireres til nye kunst og projekter på tværs af kunstarterne.

Følg med i Talks og andre aktiviteter på O-herreds Facebook-side samt Facebook-gruppen Netværk for Kunstnere i Odsherred.

Del denne begivenhed

bottom of page