top of page

ons. 07. sep.

|

Gæstehuset

Infomøde for interesserede aktører til Annebergklinikken

Er du terapeut eller behandler, brænder du for sundhed og velvære og kunne du tænke dig at blive en del af Anneberg Kulturparks nye sundhedsklinik?

Infomøde for interesserede aktører til Annebergklinikken
Infomøde for interesserede aktører til Annebergklinikken

Tid & sted

07. sep. 2022, 13.00 – 15.00

Gæstehuset, Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

ER DU TERAPEUT ELLER BEHANDLER OG BRÆNDER DU FOR SUNDHED OG VELVÆRE? OG KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ANNEBERG KULTURPARKNYE SUNDHEDSKLINIK? -------------------------------------------------------------------------------

Til efteråret åbner Anneberg Kulturpark et helt nyt sundhedscenter - ANNEBERGKLINIKKEN. Vi søger dig, der drømmer om at være en del af et nyt behandlerfællesskab i smukke rammer i hjertet af Anneberg Kulturpark. Du skal have eget CVR nummer.

Med sundhedsklinikken føjer Anneberg Kulturpark endnu et aktiv til listen af mange aktiviteter og tilbud indenfor oplevelser, kunst, kultur, fødevarer - og nu også sundhed, velvære og træning. Her vil være psykologer, fysioterapeuter, fodterapeuter, kiropraktorer, yogainstruktører, massører og andre med sundhedsfaglig baggrund.

DELING AF BEHANDLERRUM OG PRISER: Vi har allerede fået rigtig mange henvendelser fra interesserede aktører: det er vi rigtig glade for! Det vil derfor være muligt at dele behandlerrum, sådan at man eksempelvis råder over et behandlerrum 2-3 dage pr. uge eller efter individuelle aftaler. Prisen for 1/1 andel vil være i omegnen af 2000,- + moms.

INFOMØDE FOR INTERESSEREDE: Har du lyst til at blive en del af et åbent, levende og dedikeret hold af sundhedsfaglige kollegaer, der lægger vægt på et aktivt samarbejde så kom og deltag i vores infomøde onsdag 7. september kl. 13-15. Mødet foregår i GÆSTEHUSET i Anneberg Kulturpark, Annebergparken 22.

TILMELDING samt en beskrivelse af din baggrund er nødvendig for deltagelse.

Send din tilmelding til info@annebergkulturpark.dk

Har du spørgsmål kan du ligeledes sende en mail til info@annebergkulturpark.dk

Vi glæder os til at møde dig.

Del denne begivenhed

bottom of page