top of page
Tangfestival dag 2_SG46492.jpg

Tangfestival 2021

Geopark Odsherred afholder Geoparkfestival i den første weekend i juli måned. Anneberg Kulturpark og Dansk Tang medvirker med Tangfestival. 

Invitation til tangaktører

Kære Tang-aktør


Det er os en stor glæde, at vi for anden gang kan invitere til et par festlige og spændende dage med fokus på tang. Vi får besøg af en bred vifte af kunstnere, koge-kunstnere, forskere, producenter, studerende m.fl., der har lyst til at bruge et par hyggelige dage på at blive klogere på tangens verden. Der skal både drømmes og stilles kritiske spørgsmål, når vi - på tværs af videnskab, kunst og håndværk - diskuterer og eksperimenterer med mulige fremtidsscenarier, inden for alt fra gastronomi til byggeri, naturforvaltning og sundhed, med tang som omdrejningspunkt. Smag, duft, lyt og leg dig igennem programmet, der byder på talks, paneldiskussioner, præsentationer, smage boder, workshops, tang bingo, skattejagt, tang safari og meget mere.

 

Vi beklager den sene udmelding, der skyldes usikkerhed ift. Corona-restriktioner, men håber, at I alligevel har lyst og mulighed for at deltage.


Detaljeret program vil vi i næste uge lægge op på annebergkulturpark.dk/tangfestival-2021 og løbende opdatere helt frem til festivalstarten. Hver dag vil der være åbent i teltene hos de mange forskellige aktører, og der vil være spændende talks fra scenen om forskellige emner. Fra k.l 18.00 vil der være Tang Gourmet i restaurant ATOM hos Claus Henriksen med uformel kokke-gøgl og grin.


Tangfestivalen tilpasses til de gældende Corona-restriktioner.


Festivalen foregår i Grønnegården i Anneberg Kulturpark - i de smukke historiske omgivelser omgivet af skov og med udsigt til Isefjorden.
 

 

Praktiske informationer:
Er du interesseret i at udstille, sælge, deltage i workshops eller talks, vil vi gerne høre fra dig. Send en besked til Mette Borgstrøm på mette@annebergkulturpark.dk med info om din virksomhed, dit produkt eller værk, og evt. logistiske ønsker. Da tiden jo er knap, må du gerne skrive så hurtigt som muligt, og senest torsdag 24. juni.


Kommercielle boder: 500 kr.
Demo, studerende mv.: Gratis


Bespisning: Der kan købes spisebilletter til Restaurant ATOM
Overnatning: Der er et begrænset antal overnatningspladser til rådighed. Hvis du ønsker dette, skal du gøre opmærksom på det ved tilmelding.


De bedste hilsner fra arrangementudvalget
Claus Marcussen, Jesper Zeihlund, Gitte Klausen og Mette Borgstrøm

bottom of page