top of page

Morten Funder

Morten Funder har siden 2007 arbejdet med fotokunst på sin egen helt specielle måde. Han skaber et billedunivers af drømme og stemninger baseret på egne fotos fra naturen, men digitalt bearbejdede til fantasifulde verdener. Ofte består hans værker af over 50 fotografiske lag, hver især bearbejdet så det færdige udtryk opnås. Om sin fotokunst fortæller han, at den kan ses som metafysiske skønhedsformer over universer, som evolutionen endnu ikke har frembragt.

En lidt anden type fotokunst er hans såkaldte Fotografiske Spor. Her er motivet komponeret i det øjeblik, hvor det enkelte foto er taget. Efterfølgende kan han have justeret lys og skygge, eller han har benyttet enkelte grafiske filtre for at fremhæve motivet.

Morten integrerede i 2017 sin keramik i sit virkefelt, og han udstiller ofte sine keramiske skulpturer sammen med de fotografiske værker. Teknikken med leret forfiner han gennem eksperimenter frem mod nye udtryk, og han tilstræber at få samklang mellem det keramiske og det fotografiske formsprog.

 

Web: mortenfunder.dk // Mail: kunst@mortenfunder.dk // Mobil: 2674 0871

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - sorte cirkel
bottom of page