Jul & Nytår 2024
DET ER JUL I ANNEBERG KULTURPARK FRA DEN 15. NOVEMBER TIL DEN 31. DECEMBER.
Fra midten af november er der masser af juleaktiviteter i Anneberg Kulturpark. Nyd en dag eller to på landet med julefest for hele familen, eller hold årets julefrokost med kollegerne, krydret med en aktivitet som fx vin-, øl-, tang-, eller is-smagning. Du kan også tage familien med på årets julemarked eller booke bord til en omgang smørrebrød med risalamande til dessert.
NYTÅRSMENU UD AF HUSET
DEN 31. DECEMBER - SKAL BESTILLES PÅ FORHÅND
Allerede nu kan du booke årets nytårsmenu hos os. Menuen er lavet og skal blot opvarmes hjemme i dit eget køkken.
Den lækre nytårsmenu er lavet af sæsonens råvarer og kan afhentes hos restaurant ERBA i løbet af dagen.
FORRET
Saltet nordsøtorsk med salsa de mackerel, syltede danske tomater fra sommeren serveret med vores surdejsfoccacia.
MELLEMRET
Tortelloni med flødeost, hummer & svampebouillon
HOVEDRET
Oksemørbrad, lokale grøntsager, sauce på okseben og reduceret rødvin samt kartofler
DESSERT
Isbombe
PRIS: DKK 495,- PR PERS.
CLAUS HENRIKSENS
GASTRO-JULEMARKED
DEN 15. DECEMBER KL. 11.00 - 16.00
Oplev årets gastronomiske julemarked i Anneberg Kulturpark. Vores chefkok Claus Henriksen sørger for delikate snacks a la MOTA, samt gløgg, æbleskiver og andre gastronomiske overraskelser og smagsprøver,
JULEMARKED I ANNEBERG KULTURPARK
DEN 14. & 15. DECEMBER KL. 11.00 - 16.00
Kom årets hyggeligste julemarked i Annerberg Kulturpark. Her kan du finde de sidste julegaver, købe juletræ og nyde julestemningen i de smukke bygninger på det gamle sindsygehospital.
Kontakt os hvis du drømmer om en stand på årets julemarked. Vi har vi stadig få ledige pladser.
HOLD ÅRETS JULEFEST HOS OS
Hold årets julefest for kollegerne, familen eller vennerne i Anneberg Kulturpark. Vi sørger for smukke lokaler til både større og mindre selskaber, samt en lækker 3-, 4- eller 5-retters julemenu - og hvis selskabet drømmer om at overnatte, så sørger vi også gerne for det.
ÅRETS JULEMENU
- Økologisk Laks saltet i mask fra Deeper Roots og dild
- Bagt torsk med strandkrabbesauce
- Stegt gråand med æbler og glaserede kartofler
- Farseret dansk landbrie med valnødder og pære
- Risalamande a la ”MOTA” med kirsebærsauce
3-RETTERS JULEMENU - PRIS DKK 1195,-
Velkomstbobler, menu med vinmenu, vand og kaffe
(Ad libitum vin + DKK 300,- / Uden vin DKK 800,-)
4-RETTERS JULEMENU - PRIS DKK 1395,-
Velkomstbobler, menu med vinmenu, vand og kaffe
(Ad libitum vin + DKK 300,- / Uden vin DKK 900,-)
5-RETTERS JULEMENU - PRIS DKK 1595,-
Velkomstbobler, menu med vinmenu, vand og kaffe
(Ad libitum vin + DKK 300,- / Uden vin DKK 1100,-)
NYTÅRSAFTEN PÅ MOTA
DEN 31. DECEMBER
Nyd årets sidste aften på Michelin-restauranten MOTA i Anneberg Kulturpark. Claus Henriksen sørger for en delikat menu af sæsonens råvarer med tilhørende vine og velkomstbobler.
NYTÅRSAFTEN PÅ MOTA
MED BED & BREAKFAST
DEN 31. DECEMBER TIL 1. JANUAR
Nyd årets sidste aften med en uforglemmelig middag på Michelin-restauranten MOTA. Vi anbefaler vinmenu og overnatning i vores gæstehus. Dagen derpå kan i vågne op til en rolig morgen på landet med lækker morgenmad.
NYTÅRSFROKOST PÅ MOTA
DEN 31. DECEMBER
Afslut året med en dejlig frokost på Michelin-restauranten MOTA i Anneberg Kulturpark. Her kan du nyde årets sidste dag med dine kære uden stress og jag.
JULEFROKOST PÅ FRU KLAUSEN
DEN 15. NOVEMBER TIL DEN 15. DECEMBER
Nyd en lækker julefrokost på FRU KLAUSEN med venner, familie eller kolleger. Vores chefkok sørger for flere slags smørrebrød serveret som snitter og med risalamande til dessert. Vi anbefaler at krydre julefrokosten med vores lokale øl og snaps.
FØRSTE SERVERING
-
Hjemmelavet sild
-
Gravede lyssej
-
Pocheret æg med hummer creme med syltede sennepskorn
ANDEN SERVERING
-
Varmrøget torsk
-
Sylte lavet på grillede grøntsager og økologisk gris
-
Gråand med syltet kål og æbler
DESSERT
-
Risalamande
-
3 slags julesmåkager
PRIS FRA DKK 500,- PR PERSON