top of page

Hans Jørgen Hersperger

Hans Jørgen Hersperger (HJH)  skriver prosatekster,  sange, oversætter  og skaber installationer. Inspirationen hentes i  hverdagsbegivenheder, Odsherreds kulturelle landskab og i kreative fællesskaber, som Kunstnerfløjen. Hans Jørgens arbejder er påvirket af enkeltheden i gamle almuetekster, en blandet dansk- schweizisk kulturel baggrund og en hang til et poetisk/ humoristisk tvist.    


Hans Jørgen har udgivet to albums: ” No Words og andre ord” og ” Det bliver mørkt nu ”, skrevet to minitekstsamlinger ”Alt om Vallekilde ” og ” på Orø” , samt bidraget til events som ” Sindssyge Sange” og ”Geosange ” om kunst og kultur i Odsherred.  De seneste år har han bidraget med installationer til forskellige udstillinger i  bl.a. Annebergparken og Kunstnerfløjen.    


Hans Jørgen har udover psykologi læst kunsthistorie og tysk litteratur i nogle år  samt deltaget i skrivekurser i KODA og DMF regi.  
 

Hans Jørgen deler lokale med Julie Thornberg Thorsøe. Lokale 168, 1. sal i Kunstnerfløjen, Annebergparken 35, 4500 Nykøbing Sj.

       

Se mere på hans hjemmeside:  www.hjhmusic.dk 

bottom of page