Gastronomisk Kabaret med Adrian Rast
Vil du sidde med til bords, når Claus Henriksen på udvalgte aftener får besøg af sine gode venner fra den gastronomiske og kunstneriske verden?

Program
Når Claus serverer bøf til forret og knoldselleri til dessert, og med simple lokale råvarer får smagsløgene til både at synge og danse tango, så ved man, at man har at gøre med en sand koge-kunstner…. Men hvor i processen opstår magien?
I en serie underholdende forestillinger udfordrer vennerne Claus på begreberne kogekunst, der er kunsten at kunne lave mad og menuer – og gastronomi, der er refleksion over kogekunsten, måltidet og madkulturen.
Middagen bliver undervejs krydret med finurlig, tankevækkende snak og underholdning.
Idé og facilitering: Nationalt Center for Lokale Fødevarer v/ Jesper Zeihlund
De udvalgte aftener er:
29. og 30 juni – Adrian Rast, kunstner. Hvornår er gastronomi kunst? Læs mere
1. juli Claus Marcussen fra Dansk Tang – havets grøntsag
8. juli – Søren Wiuf. Lammefjordens guld
15. juli – Jesper Zeihlund. Selvforsyning og kogekunst
22., 29. juli og 5., 12. august er i støbeskeen
