Gastronomisk Kabaret med Adrian Rast

Vil du sidde med til bords, når Claus Henriksen på udvalgte aftener får besøg af sine gode venner fra den gastronomiske og kunstneriske verden?

Adrian Rast

Er man skør, skæv eller genial, når man finder på at servere kød til jordbær og knoldselleri til dessert?  


I en serie underholdende forestillinger - forud for den officielle åbning af restaurant MOTA d. 15. november 2021 - udfordrer vennerne Claus på begreberne kogekunst, der er kunsten at kunne lave mad og menuer - og gastronomi, der er refleksion over kogekunsten, måltidet og madkulturen. 


29. og 30. juni får vi besøg af billedkunstner og keramiker Adrian Rast. Temaet er en kunstnerisk og gastronomisk formidling og fortolkning af istidslandskabet med udgangspunkt i de lokale fødevarer fra Odsherred.


Der er lagt op til en helt unik oplevelse, hvor alt kan ske - og alle sanser blive underholdt - når de to kunstnere flytter deres værksteder ind i festsalen og udfordrer hinanden på Slowcooking og speedpainting. 


Menuen bliver skabt af øjeblikkets inspiration fra farver, smag, de forhåndenværende ingredienser og dialogen mellem de to kunstnere. 

mad atom.jpg

Praktisk oplysninger

Vi afholder to arrangementer d. 29. og 30. juni fra kl. 18-21

i Restaurant ATOM by MOTA

 

Du betaler kun for aftenens menu: pris 500 kr.

Vinmenu kan tilkøbes.

Du er velkommen til at blive siddende i restauranten efter forestillingen. 


Idé  og facilitering: Nationalt Center for Lokale Fødevarer v/ Jesper Zeihlund

Forestillingen er blevet til med støtte fra Kulturministeriets aktivitetspulje.

Konkurrence

Vi udlodder 4 kuverter i blandt tilmeldte til denne event og vinderen udtrækkes på selve aften. 

EmptyName 3 (1).jpg