top of page

ons. 04. maj

|

Nykøbing Sjælland

Winemaker's Dinner @ Restaurant MOTA

Tag med på en gastronomisk rejse udi madens og vinens fantastiske verden. Kom til vinsmagning med en 9-retters tilpasset menu af Claus Henriksen.

Winemaker's Dinner @ Restaurant MOTA
Winemaker's Dinner @ Restaurant MOTA

Tid & sted

04. maj 2022, 18.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 50, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Kom med til en helaften, der vil forkæle både syn, sanser og gane.

Restaurant MOTA og vinhandler Otto Suenson inviterer på vinsmagning med tilhørende gourmetmenu over 9 serveringer kreeret af vores egen Claus Henriksen. Vi får besøg af danske Peter Work, der er producenten bag vingården Ampelos Cellars, som er beliggende i Santa Barbara, Californien. 

Ampelos Cellars dyrker sine marker 100% bæredygtigt, økologisk og biodynamisk og er desuden den første af sin slags med alle tre certificeringer i USA.

KØB BILLET.

Menu & vine består af:

Snacks Doughnuts, smoresbeef jerky Cuvée Le Genereux Champagne, De Saint Gall

Grillet blæksprutte & fennikel 2020 Riesling Santa Rita Hills, Ampelos Winery

Grønne asparges & rejer 2016 Albarino, Martian Ranch 2020 Albarino Orange, Ampelos Winery

Østers gele med østers emulsion & dansk tang 2020 Viogner Santa Barbara, Ampelos Winery

Grillet "revelsben" med jordbær bbq, tørret jordbær og flæskesvær 2019 Rosé of Syrah, Ampelos Winery

Tatar af kalv med estragon 2020 Pinot Noir Santa Rita Hills, Ampelos Winery 2017 Pinot Noir Lambda, Ampelos Winery

Glaseret lam med blodsauce 2017 Grenache Delta, Ampelos Winery

Juls ost & fermenterede boghvede kerner 2014 Late Harvest Viognier, Martian Ranch

Sort kaffe med Cowboyhat & pie

Middagen foregår på restaurant MOTA, Michelinkokken Claus Henriksens nye restaurant her i Anneberg Kulturpark. Efter 13 år som køkkenchef på Dragsholm Slot, hvortil Claus Henriksen bl.a. skaffede Michelinstjernen, fortsætter han sin nysgerrige og legende tilgang til det gastronomiske håndværk med fokus på kvalitet af højeste niveau, et tæt samarbejde med lokale producenter og bæredygtighed.

Arrangementet koster 1350,- pr. person for mad og vin og BILLETTER TIL WINEMAKER'S DINNER KØBES HER

OBS:

Som noget nyt har du nu mulighed for at blive og overnatte i vores nyåbnede Gæstehuset i Anneberg Kulturpark. 

Prisen er 700 kr. for et enkeltværelse og 900 kr. for et dobbeltværelse. Kontakt os  på +45 28 11 75 55 eller info@annebergkulturpark.dk, hvis du vil booke eller ønsker at høre mere.

Del denne begivenhed

bottom of page