top of page

lør. 07. maj

|

Nykøbing Sjælland

STITCH YOUR BRAIN

Kunstnerfløjen inviterer til før-fernisering/afleveringskomsammen for alle STICH YOUR BRAIN deltagere. Alle hjerner er velkomne!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
STITCH YOUR BRAIN
STITCH YOUR BRAIN

Tid & sted

07. maj 2022, 13.00 – 16.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Vi tager imod alle slags STITCH YOUR BRAIN-deltagere og alle slags hjerner: De færdige, de lidt startede, de halvfærdige, de øv-altså-den-blev-ikke-helt-som-jeg-forestillede-mig-, de tja-jo-uh-ja-jeg-har-i-det-mindste-tænkt-over-det-hjerner. Alle hjerner. Gerne. Og tak.

Processen er den væsentligste del af det her projekt, så selve hjerner, der viser tegn på en proces, der er blevet forstyrret, glemt, lagt til side, er mere end velkomne. Vi vil så gerne have dem med! Og det vil blive så godt!

Dagens program:

Kl. 13-14.30: Rundvisning - Jessica byder på rundvisning i nabolaget/Anneberg Kulturpark. Husk tøj efter vejret og gode sko. Området er et tidligere sindssygehospital med en spændende kulturhistorisk arv samt mange smukke, fredede og bevaringsværdige bygninger. Jessica er en dygtig guide. Hvis du ikke er til en rundvisning, kan du bruge tiden til at kigge i Kunstnerfløjen, der holder åbent hus den dag kl. 11-16 – alle 3 etager med mange af vores dygtige kollegaer.

Kl. 14.30-16: Hygge – Vi byder på kaffe og kage og snak på kryds og tværs om projektet og viser hjernerne frem. Vores gode kollega her i Kunstnerfløjen, Lise Jørgensen, der er podcastmager og dramatiker, laver en lille lyd-station, hvor du evt. kan komme og mundtligt fortælle om dine hjernetanker. Disse ord vil blive optaget og evt. brugt til en lydinstallation i udstillingen, som Lise så vil lave.

Tilmeld dig via mail til Jessica på jessiegee75@gmail.com.

Del denne begivenhed

bottom of page