top of page

søn. 28. jul.

|

Anneberg Kulturpark

SØNDAG Odsherreds Kammermusikfestival 2024

Velkommen til Odsherreds Kammermusikfestival. For 32. gang åbner vi dørene til en skøn sommeruge i musikkens tegn. En festivaluge med dybe rødder og høje ambitioner, hvor internationale stjerner mødes i Odsherred for at skabe uforglemmelige musikalske øjeblikke.

SØNDAG Odsherreds Kammermusikfestival 2024
SØNDAG Odsherreds Kammermusikfestival 2024

Tid & sted

28. jul. 2024, 15.00 – 22.00

Anneberg Kulturpark, Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

KØB BILLETTER

I år er temaet kaleidoskop, og når du sætter kikkerthullet for øjet, møder det et magisk musikalsk univers af kammermusik, der slynger sig i eventyrlige mønstre og på vejen møder både jazz, tango, cabaret og folkemusik.

De skarpe brudflader og overraskende koncertforløb er derfor i fokus ved årets festival. Ved aftenkoncerterne kan du opleve klassiske mesterværker som Schuberts Forellekvintet, Schumanns klaverkvintet og Brahms 1. klavertrio blive spejlet af sjældent opført musik som Jessie Montgomery’s ‘Strum’, Korngolds Suite for strygere og 1-hændigt klaver(!) samt Erwin Schulhoffs Concertino for fløjte, bratsch og kontrabas.

Rammen om festivalens fem aftenkoncerter og fem eftermiddagskoncerter er Anneberg Kulturparks skønne koncertsal. Som altid har eftermiddagskoncerterne deltagelse af landets største unge talenter, præsenteret i samarbejde med Jacob Gades Legat. Dertil kommer en vandrekoncert i kulturparkens historiske rammer, en meditationskoncert i Nykøbing Sjælland Kirke, en børnekoncert i samarbejde med Odsherreds Teater samt foredrag med Jesper Christiansen, professor og billedkunstner, og med forfatteren Pablo Llambias.

Vi afslutter festivalen med et brag af en koncert fredag den 2. august kl. 17, hvor festivalens unge strygere og Michala Petri præsenterer et sprudlende program med barokmusik, ny musik og Edvard Griegs ‘Holbergsuite’.

Vi er stolte af at kunne præsentere et stjernespækket program med både danske og internationale navne fra lande som USA, Østrig, England, Norge, Sverige, Frankrig, Italien og Kroatien. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om festivalens program, vores fantastiske medvirkende samt om mulighederne for overnatning og forplejning under festivalen.

Velkommen til Odsherred Kammermusikfestival!

KØB BILLETTER

Billetter til de enkelte koncerter købes fra programsiderne 

Program


  • 1 time 30 minutter

    De unges koncert

    Nykøbing Sj. Kirke

  • 2 timer

    Kaleidoskop Åbningskoncert

    Gæstehuset

Del denne begivenhed

bottom of page