top of page

lør. 06. apr.

|

Nykøbing Sjælland

Skrivekursus - SKRIV, SKRIV, SKRIV

Går du rundt med boblende forfatterdrømme i maven? Eller er du allerede i gang med at skrive og ønsker at få flere redskaber til at skrive en unik og stærk tekst?

Skrivekursus - SKRIV, SKRIV, SKRIV
Skrivekursus - SKRIV, SKRIV, SKRIV

Tid & sted

06. apr. 2024, 11.00 – 07. apr. 2024, 16.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Går du rundt med boblende forfatterdrømme i maven? Eller er du allerede i gang med at skrive og ønsker at få flere redskaber til at skrive en unik og stærk tekst? Kurset tager udgangspunk i Sam Shepard-metoden, hvor indre billeder og rum bliver omsat til tekst. Metoden egner sig til alle former for tekst.

På kurset får du: - En introduktion til metoden – udvikling af sted, karakterer, fortællingens univers og forløb. - Redskaber til at gå i dybden med tekstens rum og karakterer. - Individuel feedback og redskaber til at skrive videre, når man kommer hjem.� Medbring: Hvad du gerne vil skrive på (bærbar, pen, papir eller lignende) – og egen frokost. Der vil blive serveret kaffe, te og kage undervejs. �

Lørdag den 6. april og søndag den 7. april Begge dage fra 11.00 – 16.00

Max 8 deltagere.

Kursuspris: 750 kr. per deltager.�

Tilmelding: teaterborderline@gmail.com

Afbud sms: 26 18 59 32 Betaling ved tilmelding via mobile pay. Du er tilmeldt, når betalingen er registreret.

Ved afbud senest onsdag den 4. april 2024 på sms refunderes 50% af kursusbeløbet (100% hvis pladsen kan tages af en anden). Herefter ingen refusion.

Underviser: Lise Jørgensen. Lise er uddannet fra Skrivekunstakademiet i Bergen og litteraturvidenskab på Københavns Universitet. Hun har skrevet over 25 teaterstykker og lydfortællinger og instruerer, monterer og producerer større som mindre projekter, underviser i kreativ skrivning, lyd/podcast, audio- walks, drama og deep reading. Derudover har hun en passion for at lege med rum og installationer og hækle forskellige objekter.

Del denne begivenhed

bottom of page