top of page

lør. 02. mar.

|

Nykøbing Sjælland

Lydfortællinger i Det gamle Sindssygehospital

Har du lyst til at høre lydfortællinger om det gamle sindssygehospital ? Fortællingerne er tilgængelige hver dag, men er du i tvivl om, hvordan du skal bruge lydfortællingerne, så kom til til Anneberg Kulturpark lørdag den 2. marts kl. 13.00 og få en introduktion til, hvordan du gør.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Lydfortællinger i Det gamle Sindssygehospital
Lydfortællinger i Det gamle Sindssygehospital

Tid & sted

02. mar. 2024, 13.00 – 14.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Mødested: Kunstnerfløjens nye galleri.

MEDBRING: Mobiltelefon + høretelefoner.

Fortællingerne indeholder historier og erindringer om bygningerne og de mennesker, der har arbejdet og været indlagte på stedet.

Indtaling af lydfortællingerne - skuespiller Thomas Knuth Winterfelt.

TAK TIL Joen Henrik Ósa og Hanne Lise Ósa, Launy Lønsmand, Lisbeth Rindsø, Ingelise Høgh, Lone Lyager, Ilse Kristensen, Lars Møller Andersen, Nina Bentzon, Tove Poulsen, Johanna Andersen, Signe Kongeskov Klausen, Gurli og Michael Pollmann, Joan Almgren, Lokalarkivet i Odsherred, Inge Marie Kryger, Dagmar Ottesen, Knud Madsen, Lisbeth Vard.

En særlig tak til Jessica Grant Jørgensen og Jens-Emil Nielsen for at få lov til at bruge uddrag af personfortællinger i deres bøger – ”Den gule by bag skoven og ”Mennesker på sindssygehospital”.

Projektet er sket i et samarbejde med Anneberg Kulturpark, Nykøbing Sjælland Psykiatriske Museum, Claus Marcussen, Nina Cederberg og Visit Odsherred.

F

onde der har støttet projektet er: Kultur- og brandingpuljen i Odsherred kommune, I.F. Lemvigh-Müller Fonden, Edel og Wilhelm Daubenmerkls Almenvelgørende, Spar Nord Fonden,Kultur- og brandingpuljen i Odsherred kommune, Dansk Skuespillerforbunds produktionsmidler, Nordea Fonden og Jorck’s Fonde.

Del denne begivenhed

bottom of page