top of page

lør. 23. mar.

|

Nykøbing Sjælland

Forfatterforedrag med Pernille Plaetner og Marianne Rohweder

Oplev de to krimidronninger fra Odsherred, når de besøger Anneberg Kulturpark for at tale om deres helt nye bog, Ulvetider. Der er også et glas vin med i billetprisen.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Forfatterforedrag med Pernille Plaetner og Marianne Rohweder
Forfatterforedrag med Pernille Plaetner og Marianne Rohweder

Tid & sted

23. mar. 2024, 14.00 – 16.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Billetter kan bookes her: 100,- kr. pr. person for foredrag og et glas vin

- Ulven kommer!

Og det gør forfatterne Pernille Plaetner og Marianne Rohweder også. Jo, vi mener det! Det ER sandt!

Anneberg Kulturpark og Foreningen Fortællingernes Tid inviterer lørdag den 23. marts kl. 14 til et forfatterforedrag i Teatersalen i Anneberg Kulturpark, Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sj.

Venindeparret igennem fyrre år, Pernille og Marianne, tog Danmark med storm med deres krimidebut HUNDEUNGERNE i 2021, imponerende opfulgt af DÅREKISTEN (2022) og SLANGEREDEN (2023).

ULVETIDER (2024) er den med længsel ventede fortsættelse og er fjerde bog i hitkrimiserien om politiassistent Martha Munk. Serien er skrevet og foregår (for det meste) i Odsherred.

Det er vinter. Det er bidende koldt. Snestormen raser. Og Martha Munk er personligt ramt af en voldsom tragedie. Med ULVETIDER er Martha midlertidigt væk fra Odsherred og i stedet vendt tilbage til den vestjyske egn, hvor hun holdt sin barndoms sommerferier – og hvor i øvrigt forfatterne Pernille Plaetner og Marianne Rohweder for 40 år siden grundlagde deres livslange venskab.

”Ulven kommer!” har vestjyderne i årevis råbt for døve ører, mens kreaturer og får bliver dræbt på markerne. Da egnen bliver scene for det første menneskeoffer, bliver frygten til barsk virkelighed, og Martha må lægge de dybe personlige problemer og kærlighedsforviklinger til side. Konfrontationen med den ondskab, der ryster det lille, rolige samfund, viser sig hurtigt at handle om andet og mere end angsten for de vilde ulve.

Uhhhha, kom og hør om den nye krimi, om den næste de nu arbejder på, om et livslangt venskab der er blevet til et frugtbart skrivemakkerskab, om hverdagens inspiration til krimier, om at kaste sig ud som krimiforfattere efter et langt arbejdsliv med noget andet.

Og så kan du også se og nyde den nyistandsatte teatersal. Kom! Det bliver godt – og det ER sandt.

Billetter koster 100 kr. og er inkl. et glas vin. Der er også mulighed for at købe bogen og få den signeret.

Pernille Plaetner er journalist, forfatter og sangskriver med bl.a. en stribe musikudgivelser bag sig. Marianne Rohweder er journalist og har som forfatter solodebuteret med romanen DØTRE (2023) samt skrevet en række biografier. ULVETIDER er fjerde bind i serien om politiassistent Martha Munk. De er begge to bosat i Odsherred. Og de kommer - de kommer til Anneberg Kulturpark den 23. marts.

Kommer du?

Køb billetter her - 100,- pr. person som også inkluderer et glas vin

Del denne begivenhed

bottom of page