top of page

lør. 18. nov.

|

Nykøbing Sjælland

Forfatterforedrag med Pauline Rehné

Mød forfatteren bag bogen, "En Verden af Fjolser" der foregår i bygningerne på Anneberg Kulturpark dengang det var Sindssygehospitalet i Nykøbing Sjælland. Hør om idéen bag den anmelderroste bog og du får mulighed for at stille spørgsmål til forfatteren efter foredraget.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Forfatterforedrag med Pauline Rehné
Forfatterforedrag med Pauline Rehné

Tid & sted

18. nov. 2023, 14.00 – 15.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Som en del af den årlige Landliggerweekend i Odsherred har Anneberg Kulturpark og Foreningen Fortællingernes tid inviteret debutforfatter (og landligger!) Pauline Rehné til at komme og fortælle om, hvordan det gamle sindssygehospital ved Nykøbing Sj. har inspireret til romanen EN VERDEN AF FJOLSER.

Efter en rundvisning med Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum tilbage i 2021 begyndte bolden til at rulle i Paulines hoved. Den rullende bold er blevet til en roman, der udkom tidligere i år på Forlaget Forfatterskabet. Bogen er en folkelivsskildring med drengen Oskar i centrum, en dreng der vokser op på et sindssygehospital.

Kom og hør Pauline fortæller i den smukke højtlæsningssal i den gamle Plejerskebygning i Anneberg Kulturpark, Annebergparken 48 B, 4500 Nykøbing Sj.

Det er gratis at deltage, ingen tilmelding. Det vil være muligt at købe bogen efter foredraget - og få den signeret.

Pauline Rehné (f. 1954) er uddannet skuespiller fra Odense Teaters Skuespillerskole og har haft en lang og varieret karriere i branchen. Hun har optrådt på utallige teaterscener rundt om i landet, hun har lagt stemme til et hav af tegnefilmfigurer, hun har oversat udenlandske film for B&U-afdelingen på DR, og hun har indtalte sine egne manuskripter som synstolker for DR, så blinde og svagtseende kunne følge med i de store dramaserier (bl.a. Arvingerne og Herrens Veje). EN VERDEN AF FJOLSER er hendes første bog.

Del denne begivenhed

bottom of page