top of page

søn. 02. jul.

|

Nykøbing Sjælland

Elskovsdrikken - Opera i Provinsen i Anneberg Kulturpark

Kom til en vidunderlig musikoplevelse i Teatret i Gæstehuset, Anneberg Kulturpark Køb billet og se mere på https://www.operaiprovinsen.dk/

Elskovsdrikken - Opera i Provinsen i Anneberg Kulturpark
Elskovsdrikken - Opera i Provinsen i Anneberg Kulturpark

Tid & sted

02. jul. 2023, 15.00 – 17.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Opera i Provinsen opfører Donizettis festlige og elskede bel canto-opera Elskovsdrikken, som handler om den svære kærlighed. Handlingen udspiller sig på Rørvig Kro og Badehotel i en ikke for fjern, nostalgisk fortid. Der synges på dansk.

Køb billet og se mere på https://www.operaiprovinsen.dk/

en lille nordvestsjællandsk by i det forrige århundrede tumler folk med den svære kærlighed. Faktisk er de lidt nogle fjolser; han elsker hende som en bedende, trofast hundehvalp, og hun vil hellere være fri til at blive elsket af hele verden. Kærligheden er gået helt i hårknude, indtil flere faktorer udefra kommer og skubber til balancen, og de unge elskende bliver nødt til at handle. Det er grundlaget i Donizettis festlige og charmerende bel canto-opera "Elskovsdrikken".

I Opera i Provinsen elsker de at arbejde med opera for alle, hvor den gode og genkendelige historie sunget på dansk baner vejen for den vidunderlige operasang og -musik. De bruger operaens humor og løjer til at fortælle noget om det evigtgyldige menneskelige og den svære kærlighed. Velkommen til OIP's operadrama hensat til fiktive Rørvig Kro og Badehotel i Anneberg Kulturpark.

Medvirkende: Nemorino: Per Jellum Adina: Frederikke Kampmann Belcore: William Jønck Pedersen Dulcamara: David Kragh Danving Pianist: David Lau Magnussen

Opera i Provinsens Kor Dirigent: Jonas Viggo Pedersen

Iscenesættelse, bearbejdning og instruktion: Pedersen & Porret

Del denne begivenhed

bottom of page