top of page

søn. 14. aug.

|

Nykøbing Sjælland

Alsang for fred

Den gode gamle tradition for alsangsstævne blomstrer igen i Odsherred. Det gør den i et samarbejde mellem Anneberg kulturpark, Odsherred musikskole og Odsherred provsti. Så kom og syng med.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Alsang for fred
Alsang for fred

Tid & sted

14. aug. 2022, 15.00 – 15. aug. 2022, 17.00

Nykøbing Sjælland, Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Om eventet

Gratis entre

I år har Alsangsstævnet fået en særlig tilføjelse; Alsang for fred. Mange ukrainske flygtning er kommet til Odsherred det sidste halve år pga. krigen i deres hjemland. Derfor har det været helt naturligt at lade denne situation sætte sit præg på årets Alsang.

Ved Alsangsstævnet i Anneberg Kulturpark vil Maud Kofod lede fællessangen, ligesom Stemmer fra Odsherred og Lungekoret vil deltage under ledelse af Ulla Hempel. Annette Schiøtz vil fortælle om alsangstraditionen fra krigens tid, hvor hendes far, Aksel Schiøtz, deltog i alsangsstævner og vi får besøg af Olga Grygorieva, som er født og opvokset i Ukraine og i dag sognepræst i Den danske folkekirke. Hun vil fortælle lidt fra sin familie og lands historie. Der vil desuden være smagsprøver på ukrainsk mad. Arrangementet foregår i haven ved Gæstehuset.

Del denne begivenhed

bottom of page